Emlak Danışmanı Sınav Görevlisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Adana, Ankara, Erzurum, İstanbul(Avr.)(Bahçelievler), İzmir, Trabzon, İstanbul(Asya)
  • Hizmet

GENEL NİTELİKLER

Kuruluşumuz ALTIN GAYRİMENKUL EMLAK İNŞ. TUR. PAZ. TİC. A.Ş, 15 Nisan 2019 tarihinde AB-0291-P akreditasyon numarası ile Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmiş ve 19 Haziran 2019 tarihinde YB-0217 kodu ile Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilerek yetki kapsamındaki 17UY0332-4 Emlak Danışmanı (Seviye 4) (Rev. No:00) ve 17UY0333-5 Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5) (Rev. No:00) ulusal yeterliliklerinde sınav ve belgelendirme faaliyetlerini sürdürmektedir.
Yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşumuzda Emlak Danışmanı ve Sorumlu Emlak Danışmanı sınavlarında Sınav Yapıcı / Karar Verici pozisyonunda görev alacak Türkiye geneli takım arkadaşları aranmaktadır.


Aranan Nitelikler

Başvuru yapacak olan değerlendiricilerin aşağıdaki şartlardan en az birini sağlaması gerekmektedir;
- Pazarlama ve satış alanında öğretmen/öğretim elemanı/eğitmen olarak 5 yıl eğitim vermiş olmak,
- Lisans mezunu olup, emlak alanında en az 7 yıl çalışmış olmak ve ilgili meslek odasından emlak yatırım danışmanlığı yaptığına dair belge almak,
- Ön lisans mezunu olup, emlak alım satım alanında en az 10 yıl çalışmış olmak ve ilgili meslek odasından emlak yatırım danışmanlığı yaptığına dair belge almak.
• Aktif araç kullanabilen
• Seyahat engeli olmayan
• İyi derece Office programlarını kullanabilen