Endüstri Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Denizli(Merkez)
  • Tekstil

GENEL NİTELİKLER

1995 yılında Denizli’ de kurulmuş olan firmamız, bünyesinde Kocaer Çelik ve Chakra Şirketlerini de bulunduran yıllık 300 milyon dolar satış cirosuna sahip Kocaer Grubun bir parçasıdır.

Chakra markası 2005 yılında Kocaer Tekstil bünyesinde kurulmuş olup 2 mağaza ile başladığı yolculuğuna hem yurt içi ve hem yurt dışında 40’ a yakın mağazası ile şıklığı ve doğallığı evlerinize taşımaktadır.

Kurulduğu andan itibaren kalitede sürekliliği sağlamak ve müşteri odaklı çalışmayı ön planda tutmak birinci İlkesi olmuştur. Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Avustralya ve İsveç başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihracat yapmaktadır.

71.000 m2 açık, 30.000 m2 kapalı alanda faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Ev Tekstili sektörünün her ihtiyacına karşılık verebilen Kocaer Tekstil’ de dünya çapında en bilinen kurumsal kaynak planlama programı olan SAP’nin en son versiyonu S4/HANA kullanılmaktadır.

Son teknoloji makineler ile entegre edilmiş tesisimizde operasyonlar 5S ve Yalın Üretim iş modeli üzerine ilerletilmektedir.

Çalışan ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, yaşanabilir bir dünya için sürdürülebilirliği stratejik hedeflerinin merkezine almış, inovatif ve yenilikçi şirketimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.


GENEL NİTELİKLER


. Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun,

· Verimliliği artırıcı çalışmalar yapabilecek,

· İnsan ilişkilerinde başarılı, prezentabl, iletişim becerileri gelişmiş, dinamik,

· Planlama ve organizasyon kabiliyeti gelişmiş,

· Temsil yeteneği güçlü ,

· Takip ve kontrol yeteneğine sahip ,

· Bilgi edinme ve kendini geliştirmeye odaklı,

· Planlama ve zaman yönetimi konusunda başarılı,

· Analitik düşünebilen, detaylara önem veren,

· Sonuç odaklı, çalışma disiplinine sahip,

· İletişimi güçlü ve ekip çalışmasına yatkın,

· Denizli'de ikamet eden ya da edebilecek ,

''Endüstri Mühendisi ” arayışımız mevcuttur.