ERP Yazılım Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Şişli)

GENEL NİTELİKLER

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları, Global Fortune 500 listesindeki tek Türk şirketi olan Koç Topluluğu’na bağlı hizmet veren, kar amacı gütmeyen hastaneler grubudur.

Amerikan Hastanesi, MedAmerikan Tıp Merkezi, Koç Üniversitesi Hastanesi, ve Bodrum Amerikan Hastanesi olarak Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında hizmet vermekteyiz.

Hastanelerimizde sağlık hizmetlerini sunarken, bilgimiz, becerimiz ve mükemmelliyetçiliğimizle en güncel teknolojileri bir araya getiriyoruz. Ancak insan kaynağımızın en değerli varlığımız olduğunu biliyor, nitelikli insan kaynağımızı artırmak için sürekli yatırımda bulunuyoruz.

Belirlediğimiz klinik yol, rehber ve talimatlarla 2019 yılında 730 bini aşkın hastaya aynı kalitede güvenilir, şeffaf ve kapsamlı tanı, tedavi ve bakım hizmeti sunduk. Hacim-bazlı yerine değer-bazlı bir sistem oluşturarak, bu doğrultuda yarattığımız insan kaynağımız ile hastalarımızı memnun etmeye çalışmanın mutluluğunu yaşadık ve yaşamaya devam etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Gerek idari personelimizin gerekse medikal ekibimizin gereksinim, beklenti ve haklarını önemsiyoruz. Her geçen yıl çalışan memnuniyet endeksinin artış gösterdiği kurumlarımızda kadınların ekonomiye katılımını ayrıca destekliyoruz. Geçmişten bugüne biz bir aileyiz ve ailemize yeni üyelerin katılmasından heyecan duyuyoruz.


Amerikan Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere "ERP Yazılım Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır.


GENEL NİTELİKLER

· Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri veya İstatistik bölümlerinden mezun,

· BT süreçlerinde ITIL ve COBIT çerçevelerine uyum sağlayabilen,

· ERP Kurulum Projelerinde görev almış,

· Oracle EBS Finans, Stok, Satınalma ve diğer modüllerinde deneyim sahibi,

· Discoverer, Oracle Forms, Oracle Reports, Oracle Applications Framework,PL/SQL ve Java konularına ilgi duyan,

· Sorumluluk duygusu yüksek, iş takibi yüksek ve sonuç odaklı çalışabilen,

· Dokümantasyon konusunda titizlik gösteren, yaptığı işi raporlayabilen,

· Sorunlara proje odaklı yaklaşan, çözüm ve liderlik yeteneği gelişmiş,

· İleri seviyede İngilizce bilgisine sahip,



GÖREV TANIMI


· Bilgi Teknolojileri Departmanı Yazılım Biriminde ERP Yazılım Uzmanı olarak görev alacak,

· Veritabanı Yöneticisi, Uygulama Geliştirme, Uygulama Destek, İş Analisti, Proje Yönetimi rolleri ile paylaşımda bulunacak,

· Uygulama ve Veritabanlarının verimliliğini, günlük faliyetlerini ve iyileştirmelerini sağlayacak, aralarındaki ilişkilerin ve entegrasyonların sürekliliğini sağlayacak,

· Görevine ait tüm faliyetleri raporlayacak,

· BT sektöründe kariyer hedefleri ve yetenekleri olan adaylar arıyoruz.