Fabrika Müdür Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Ümraniye)
  • Yapı Malzemeleri

GENEL NİTELİKLER

Firmamız Mert Flex, çelik bağlantı hortumları üretmektedir. Mert & Kanıtoğlu Şirketler Grubu bünyesindedir. Genel Müdürlüğümüz ve Hazır Kanal üretim tesisimiz İMES Sanayi Sitesi B Blok 203. Sokak No: 13 adresinde, Istanbul’daki Çelik Bağlantı üretim tesisimiz yine İMES Sanayi Sitesi D Blok 401. Sokak No: 12, Ümraniye’dedir. Ayrıca diğer fabrikamız Elazığ ilinde ve yurtdışındaki fabrikamız Çin’de Ningbo şehrindedir. Türkiye ve Dünya’da büyük ve tanınmış armatür ve vitrifiye fabrikalarının çelik bağlantı hortumu OEM tedarikçisiyiz.

Fabrika Müdür Yardımcısı pozisyonu, ilerleyen dönemlerde Fabrika Müdürü pozisyonuna yükseltilecek personelimizin eğitim ve yetiştirilme süreci için açılmıştır.

İşin özet tanımı, İstanbul İmes Sanayi Sitesi'ndeki üretim tesisimizin tüm idari, teknik ve üretimsel süreçlerinin koordinasyonudur.

Genel Nitelikler: Üniversitelerin tercihen endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun, en az 5 yıllık üretim departmanları tecrübesine sahip, iyi derecede İngilizce bilen, araç kullanabilen, kendine güvenen, üretim yönetimi becerilerine ve deneyimlerine sahip, uzun dönemli bizimle çalışabilecek adaylar arıyoruz.