Finans Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa(Kestel)
  • Kozmetik
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Sürdürülebilir bir dünya için global bir kurumda çalışmaya hazır mısınız?

Greenza’nın hikayesi dünya kaynaklarının her alanda sürdürülebilir bir şekilde geleceğe taşınması amacıyla 2010 yılında başladı. Daha yaşanabilir bir dünya için faaliyet gösterdiği her alanda“doğayı koruyan temiz sürdürülebilir teknolojilerle geliştirme” vizyonuyla uluslararası iş ortakları ile Greenza, Türkiye dahil 12 ülkede, 4 kıtada, 3 Ar-Ge merkeziyle faaliyetlerini sürdürüyor.

Greenza Turkey Türkiye’de bir grup şirketi olarak hizmet vermekte ve dünya çapında markalar olanBontera veMousson markalarının ana firmasıdır. Mousson Türkiye’de Dermo Beyond Kozmetik şirketimizde , Bontera Greenza Turkey Tarım şirketimizde faaliyetlerine devam etmektedir.

Dermo Beyond, 60 yılı aşkın süredir banyo, vücut ve saç ürünlerinde 4 ayrı kıtaya hizmet veren Amka International’ın tecrübesini Türkiye’ye taşıyor. Her cilt ve saç tipine özel geliştirilen markaları ve ürünleriyle kişisel bakım ve kozmetik alanını “ilk”lerle buluşturuyor. “Sorumlu üretim” anlayışıyla doğaya, hayvanlara, topluma ve insana olan sorumluluğunu unutmadan sürdürülebilirliği destekliyor.
Tüm dünyaya yayılan yarım asrı aşkın tecrübesini Türkiye’yle buluşturan DermoBeyond, kendinizi daha iyi hissetmeniz için çalışırken “En iyi ve en güzel siz için...” anlayışıyla üretmeye devam ediyor.

Bontera, Amka grup çatısı altında 2016 yılında Türkiye’de Bontera Mikrobiyal Gübre ürünü ile çalışma faaliyetlerine başlamıştır. Antalya, Adana, Ege ve Marmara olmak üzere Türkiye’nin bir çok bölgesinde alanında uzman mühendislerimiz ile birlikte bayi ve üreticilere aktif saha çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Şirketimiz bünyesinde; şirketin tüm finansal yönetim ve muhasebe süreçlerinden sorumlu ve bu süreçlerin ilgili mevzuat, yönetmelik ve düzenlemelere uygun olarak yürütülmesinden ve gerekli yasal ve kurumsal finansal bütçe yönetimi, raporlamaların yapılmasından sorumlu olarak görev alacak “Finans Müdürü” alınacaktır.

İŞ TANIMI

Şirketin mali hedef ve stratejilerine uygun olarak etkili bir finansman yönetimi ve denetimi için gerekli sistemlerin kurulması & sürdürülmesi ve geliştirilmesinden sorumlu olmak

Finans alanında her türlü iç ve dış gelişmeler; fırsat ve tehditler , beklentilerdeki değişimler konusunda piyasa ile ilgili bilgi toplamak ve üst yönetime bilgi vermek

İşletmede finansman ve mali işlerle ilgili süreçlerin yönetiminden sorumlu olmak,

Mali tabloların düzenlenmesi, gerekli raporlamaların yapılması, yıllık bütçe ve finansal tahminlerinin gerçekleştirilmesi,

Muhasebe departmanının etkin yönetiminden sorumlu olacak

İşletmenin muhasebe kayıtlarını tutulmasının sağlanması,

İşletmenin aylık ve yıllık beyannamelerini kurallara uygun olarak vergi dairesine bildirilmesi ve zamanında ödenmesi,

Çalışan aylık SGK bildirgelerinin hazırlanarak, ilgili kuruma verilmesi ve zamanında ödenmesinin sağlanması,

İşletmenin ortaya çıkan tüm ödemelerinin düzenli olarak takip edilmesi ve vadesi gelen ödemelerin yapılması,

Nakit akışı, Kar-Zarar tabloları, Banka Limit Risk Tabloları’nın güncel tutulması,

Şirketin cari alacaklarını takip edilerek, bunların zamanında tahsil edilmesinin sağlanması,

İşletmenin finansal değerlerinin ve kaynaklarının etkin yönetilmesi. İşletme için uygun kaynaklar araştırılması ve raporlanması,

Yerli ve yabancı bankalar ve diğer finansal kuruluşlarla sürekli iletişim halinde olarak ihtiyaca uygun şekilde kredi, gayri nakdi kredi ve diğer finansal kaynakları araştırmak, fayda ve risk analizlerini gerçekleştirerek en uygun finansal ürünlerin kullanılmasını sağlamak.

Bankalar ve ilişkide bulunulan resmi kurumlarla ( Vergi dairesi, SGK. Vb.) olan ilişkilerini düzenli olarak yürütülmesi.

GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye, Ekonomi, Endüstri ya da İşletme Mühendislikleri bölümlerinden mezun,
  • Finansal ve mali süreçlerin yönetimi süreçlerinde en az 5 yıl tecrübe sahibi
  • Ekip yönetimi konusunda tecrübeli
  • İşletmeye ait programlara hakim
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış
  • Mali tablolar ve finansal analizler konusunda tecrübeli
  • Bütçe yönetimi süreçlerini yönetmiş
  • Stresli ve tempolu çalışma şartlarına ayak uydurabilmelidir.
  • Analitik düşünme becerileri yüksek
  • Esnek ve çevik çalışma becerileri konusunda iyi
  • Koçluk ve liderlik becerileri olan
  • MS Office ve muhasebe programlarına hakim