Finansal Kontrolör İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Şişli)
  • İnternet

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER

“2000 yılında Türkiye’nin ilk araç ilanları platformu olarak kurulan arabam.com, 2016 yılından itibaren sigortam.net, kariyer.net, cimri.com, hangikredi.com ve emlakjet.com`u bünyesinde bulunduran, internet dünyasının öncü yatırım firması iLab Holding çatısı altındadır.

Otomotiv ticaret ve hizmetlerinin lider, yenilikçi ve en güvenilir teknoloji platformu olmak vizyonu ile tüm sistemini mükemmelleştirme odaklı çalışan arabam.com ekibi, her ay yeni fonksiyonlarla kullanıcılarının deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Bu amaçla, arabasını değerinde, hızlı ve güvenle satmak isteyenlerin araç bilgilerini girerek anında fiyat teklifi alabildikleri ve ücretsiz ekspertiz sonrası arabalarını hemen arabam.com`a sattıkları Trink sat!, araç sahiplerinin tüketiciden tüketiciye araçların gerçek piyasa değerini öğrenebileceği Arabam kaç para? ve mobil uygulama üzerinden ekledikleri bir aracın fiyatı arttığında veya azaldığında kullanıcıların anlık bildirim alabildiği, özel fırsat ve hizmetlerden faydalanabildiği arabam/garaj özelliği gibi yenilikçi hizmetleri yakın zamanda hayata geçiren arabam.com ekibi büyümeye devam ediyor!

arabam.com; ekibine katılacak dinamik, meraklı, yeni başarılara katkıda bulunmak için heyecanlı çalışma arkadaşları arıyor!”


Genel Nitelikler


· Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İşletme, İktisat, Ekonomi vb. bölümler),

· IFRS raporlaması konusunda tecrübeli 1-2 yıl tecrübeli

· Analitik düşünebilen, hedef ve sonuç odaklı,

· İyi derecede Excel kullanabilen,

· Planlama ve organize etme yeteneği gelişmiş, detaylara önem veren,

· İş takibi yüksek ve sonuç odaklı olan.

İş Tanımı

· Finansal verilerle ilgili gerekli kontrollerin yapılması, denetlenmesi ve mali dönem kapamalarının yasal çerçevede yapılmasına destek verilmesi,

· Aylık olarak üst yönetim raporlarının, analiz ve açıklamalarla birlikte hazırlanarak sunulması,

· Gider analizlerinin, masrafların bütçeye uygun yönetilmesinin takibi,

· Günlük / Aylık Ad-hoc raporların hazırlanması,

· Aylık / Yıllık bütçe ve nakit akış tablolarının hazırlanması, kontrol ve analizlerinin yapılması,

· Bütçe ve nakit akış tablolarında aylık olarak hedef karşılaştırmalarının ve sapma analizlerinin yapılması,

· Fiili-Bütçe varyans analizleri yapmak, sapmaların nedenlerini araştırmak ve karşılaştırmaları ilgili birimlerle paylaşmak,