Flemenkçe/Hollandaca Bilen Çağrı Merkezi Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Antalya(Muratpaşa)
  • Telekomünikasyon

GENEL NİTELİKLER

AGENTS GEZOCHT VOOR ONZE VESTIGING IN ANTALYA.

BEN JIJ ONZE IDEALE VOICE? Op dit moment zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe collega's die ons team willen versterken op ons kantoor in Antalya Neem jij een kijkje bij de onderstaande vacatures en neem zo spoedig mogelijk contact op als jij denkt de perfecte kandidaat te zijn deze vacatures.

WAT GA JE DOEN BIJ INFINITY CONTACTS CENTER?

Samen met je collega’s ga jij als Call Agent potentiële klanten en leads contacteren om een afspraak met hen in te plannen. Bij Infinity Contacts Center kun je aan de slag als agent om afspraken in te plannen voor de tv en radio. Tv RTL-z RTL7 en Radio 538 slam fm en Veronica. Je werkt aan de hand van targets met het doel conversie te behalen. Als je jouw targets overstijgt, staat er een leuke bonus tegenover! De mensen die jij gaat bellen zijn consumenten die hier toestemming voor hebben gegeven.

Bij Infinity contacts center word je goed ingewerkt en gedurende je dienstverband getraind en gecoacht. Hierdoor blijf jij jezelf als Call Agent verder ontwikkelen en kun je groeien in je vak. We blijven elkaar actief stimuleren en motiveren om ervoor te zorgen dat we met z’n allen het beste uit onszelf en ons werk kunnen halen.

MAAR GOED, NAAR WIE ZIJN WIJ OP ZOEK?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar sociale collega’s met een positieve werkhouding voor ons kantoor inANTALYA. Iemand die weet hoe je met oprechte aandacht luistert, de juiste signalen signaleert uit een gesprek en hierop weet te handelen. Ervaring in een soortgelijke functie is gewenst, maar geen harde eis. Belangrijk is vooral dat je bereid bent om hard te werken en dat je servicegericht bent ingesteld. Vanzelfsprekend is een duidelijke en heldere telefoonstem wel zo handig. Om deze redenen zoeken wij iemand die:

? mensen telefonisch kan prikkelen en overtuigen;

? een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal;

? flexibel is en snel kan schakelen;

? gestructureerd kan werken;

? hard kan werken, maar ook houdt van een grapje op z’n tijd;

? graag aan de slag gaat in een gezellig, dynamisch team in ANTALYA.

De functie Call Agent is een functie voor minimaal 40 uur. De werktijden zijn van 10.00 tot 18.00. Van maandag tot en met vrijdag.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Naast het feit dat je komt te werken bij het leukste Call Center in ANTALYA, besteedt Infinity contacts center veel aandacht aan jou en je werkomgeving. Infinity contacts center is een snelgroeiend bedrijf dat graag samen met haar collega’s wil groeien. Successen worden daarom gevierd en er is oprechte aandacht voor iedereens professionele groei. Wij geloven namelijk dat je veel fijner werkt in een omgeving waarin je wordt uitgedaagd en je jezelf prettig voelt. Ook geniet je bij ons van aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals:

? een marktconform salaris €9.-NETTO PER UUR;

? coaching en begeleiding;

? doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief;

? een fijne en gezellige werkomgeving;

? Vaste werktijden;

? Bonussen. Enthousiast?

Wij vragen geen CV of motivatiebrief. Wat wij belangrijk vinden is het telefonisch contact.Zijn wij positief over jou, dan word jij per direct uitgenodigd om op kantoor een kopje koffie/thee te komen drinken en met ons kennis te maken. Of een bespreking voor de mogelijkheden voor een .Om goed voorbereid en zelfverzekerd aan de slag te gaan volg je altijd eerst een training. Hoe eerder je reageert, hoe eerder je kunt beginnen. Wie weet worden wij nieuwe collega’s en kan je al direct aan de slag!