Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Muğla(Bodrum)
  • Gayrimenkul, Emlak İşleri, Emlak Geliştirme, Gayrimenkul Değerleme

GENEL NİTELİKLER

RE/MAX Dünyanın en büyük 10 Franchise şirketinden birisidir.

RE/MAX Türkiye 25 senedir, gayrimenkul sektöründe hem bilinirlikte hem marka tercihinde 1 numaralı şirkettir.

RE/MAX ATLAS, Bodrum merkezli, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren, 35 yıllık sektör deneyimli yönetici kadrosu ile hizmet vermektedir.

Sektörde lider Gayrimenkul Danışmanlık firması RE/MAX ATLAS BODRUM’da, Gayrimenkul Danışmanı olarak;

Gayrimenkul pazarlama sektöründe Gayrimenkul Danışmanı olmak isteyen, girişimci vizyon ve ruha sahip, iletişim becerileri yüksek, RE/MAX eğitimleri ile kendini geliştirmeye açık, çalışma disiplinine sahip, RE/MAX kurumsal kimliğimizi temsil edebilecek girişimci Gayrimenkul Danışmanı adayları arıyoruz.

· İşte bu gerekçelerle mevcut takım arkadaşlarımızla uyumlu çalışabilecek,

· Girişimci, kendi işinin sahibi olma vizyonuna sahip veya ilgisi olan,

· İşine yapacağı minimum yatırımla, maksimum kazanç elde etmeyi hedefleyen,

· Sabit maaş beklentisi olmayan, yüksek oranlı gelir paylaşımı üzerinden kazanç elde etmek için performansına ve kendine güvenen,

· Gayrimenkul, satış ve pazarlama sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kurumsal düzeyde kariyer yapmak, sürekli olmak ve uzmanlaşmak isteyen,

· Gayrimenkul Danışmanı olarak kendi işini yaparken, ilk gelirlerini kazanmaya başlayana kadar, işine minimum düzeyde de olsa yatırım yaparken, bir yandan maddi sıkıntı çekmeyecek, geçim sorunu yaşamayacak gelir veya maddi düzeye sahip,

· Zaman yönetimi ve çalışma planlamasını kendi yapabilen kabiliyet ve iradeye sahip, mesai kavramı olmadan, sorumluluk bilinciyle çalışıp zamanını kendi çalışma saatlerini iyi planlayabilecek öz disipline sahip,

· Hayalleri ve hedefleri yüksek olan, bu hedeflere ulaşacak çalışma disiplini ve azmine sahip,

· Gayrimenkul portföyünü oluşturmak için tanıdığı ve tanımadığı potansiyel alıcı ve satıcılarla kolay iletişim kurabilen,

· Müşterilerine hizmet verirken, alacak olduğu eğitimlerde öğretildiği şekilde gerekli gayrimenkul analizlerini yapabilecek, sunumlarını hazırlayabilecek seviyede temel bilgisayar ve MS Office programları bilgisine sahip,

· Sürücü ehliyeti ve araç (otomobil veya motorsiklet) sahibi olan veya kiralamasını yapacak ekonomiye sahip

· İş hayatında, müşterileriyle ilişkilerinde ilk öncelik olarak “etik, ahlak ve şeffaflık” kavramlarını ilke edinen, çözüm odaklı

· Kurumsal markayı temsil edebilecek anlayışa, prensiplere ve eğitim düzeyine sahip olmak,

· Kurumsal kimliğe uygun prezentabl, dış görünümüne önem veren,

· Kendini geliştirmeye açık, eğitimlere istekli ve yenilikçi, çözüm üretme odaklı

· Bodrum’da yerleşik veya yerleşime karar vermiş.

İŞ TANIMI

1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumdur. 113 Ülkede, yaklaşık 7000 Civarı Ofisi ve 130.000’den fazla Gayrimenkul Danışmanı bulunmaktadır.

RE/MAX TÜRKİYE, 25 yıldır, gayrimenkul danışmanlığı konusunda profesyonel ve kurumsal olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan, marka tercihinde 1 numaralı şirkettir. RE/MAX TÜRKİYE, ülke çapında 250 ofis ve 5000 kişiyi aşan uzman ekibiyle sektöründe güven veren kurumsal yapısıyla lider olarak büyümeye devam etmektedir.

RE/MAX ATLAS, Bodrum merkezli sektöründe faaliyet gösteren, 35 yıllık sektör deneyimli yönetici kadrosu ile hizmet vermektedir.

· Satıcı ve alıcı veri tabanı oluşturmak,

· Satılık - kiralık portföy oluşturmak,

· Gayrimenkul alım, satım ve kiralama süreçlerini takip etmek, yönetmek ve sonuçlandırmak,

· Gayrimenkul sektörüyle ilgili gelişmeleri takip etmek,

MERAK ETTİKLERİNİZ;

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?

RE/MAX ATLAS BODRUM ile gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş değil, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Bireysel bir emlak ofisi açmanın yüksek maliyeti, kurumsallaşma gibi diğer zorlukları yaşamadan RE/MAX ATLAS BODRUM kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısıyla sabit bir maaş geliri yerine performansınızla doğru orantılı her işleminizden RE/MAX paylaşım oranları üzerinden yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Bununla birlikte gayrimenkul değer artışlarına bağlı olarak sizin de kazancınız artacağı için sabit maaşlı işlerde olduğu gibi kazancınız enflasyona asla yenik düşmez.

YAPILAN SATIŞ VEYA KİRALAMA İŞLEMLERİNDE GAYRİMENKUL DANIŞMANI NASIL VE NE KAZANIR?

RE/MAX'ın marka gücü ve eğitimleri sonucunda gayrimenkul sahibiyle yapılan yetki sözleşmesiyle gayrimenkul danışmanlarımızın kazançları sözlü değil, yasal sözleşme ile korunur. Başka bir deyişle gayrimenkul danışmanlarımız bir mülkün satış veya kiralamasını yaptıkları takdirde ne kazanacaklarını işe başlamadan önce net olarak bilirler.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR?

Gayrimenkul danışmanlarımız, çalışmaları için gerekli tüm bilgiler, yöntemler, stratejileri öğrenecekleri RE/MAX TÜRKİYE Power Start Eğitimi, RE/MAX ATLAS BODRUM ofis içi eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak kariyerlerine başlarlar.

Eğitim sürecinin ardından, sahada aktif çalışarak, satılık ve kiralık portföyler edinirler. Gayrimenkul danışmanlarının portföylerine kattıkları gayrimenkuller, eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlanır ve işlem sonuna kadar tüm süreçler ofis yönetim desteğiyle yönetilir.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?

“Tecrübe Gerekli Değildir”

RE/MAX ATLAS BODRUM, yeni gayrimenkul danışmanlarına yönelik eğitim programı, tüm gayrimenkul satış tekniklerinin kısa sürede öğrenilmesini sağlar. Bu sayede yeni müşteriler bulmanıza yardımcı olurken, portföy alınması ve satılması/kiralanması ile ilgili konularda her zaman yanınızda olur. Gerekli tüm eğitimler hem başlangıçta hem de kariyeriniz süresince REMAX tarafından desteklenmektedir.

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI İÇİN ARAÇ GEREKLİ MİDİR?

Bodrum, toplu taşımanın etkin kullanılamaması ve geniş bir coğrafyaya sahip olması nedeniyle Gayrimenkul Danışmanlarının ehliyetinin olması ve aktif araç kullanma yeteneğine sahip olması artı bir değer olup zorunlu değildir. Bodrum, ulaşım ve şehirleşmesi itibariyle scooter kullanımına da uygundur. Özetle araç sahipliği ve kullanım kabiliyeti tamamen kişisel tercihtir.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN BİLGİSAYAR BİLGİSİ GEREKLİ MİDİR?

Temel düzeyde bilgisayar bilgisi gereklidir. Bilgisayar, tablet ve akıllı telefon kullanım kabiliyeti RE/MAX ATLAS BODRUM tarafından verilecek olan ofis içi eğitimler ile kolaylıkla geliştirilebilir.