Gayrimenkul Değerleme Uzmanı / Denetmen İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • Gayrimenkul Değerleme

GENEL NİTELİKLER


OGA GRUP GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş. gayrimenkul değerleme alanında Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yetkilendirilmiş ve bu çerçevede tüm Türkiye genelinde faaliyet gösteren SPK lisanslı bir gayrimenkul değerleme şirketidir.

İstanbul/Bakırköy merkezli şirketimizde Avrupa Yakasında kadrolu olarak çalışacak Değerleme uzmanı veya Denetmen çalışma arkadaşları aranmaktadır.


Genel Nitelikler:

· Tercihen Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama, Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun,

· SPK Gayrimenkul Değerleme lisansına sahip,

· 3 Yıllık TDUB Mesleki Tecrübe Belgeli,

· UDS başta olmak üzere değerleme esaslarına ve yasal mevzuata hakim, sektör gündemini ve gelişmeleri takip eden, mesleki etik kurallara saygılı,

· Nitelikli değerleme raporlarının hazırlanması/denetlenmesi konusunda deneyim sahibi,

· Sabit gelire ilave olarak performansa dayalı bir prim sistemi ile çalışacak,

· Takım çalışmasına yatkın, yönetim, planlama ve iletişim becerileri kuvvetli,

· Banka Ekspertiz, GABİM ve INVEX değerleme sistemlerini profesyonel şekilde kullanabilen, MS Office programlarına hakim,

· Kurumsal bir yapı içerisinde uzun süre çalışmayı kendine prensip edinmiş gayrimenkul değerleme uzmanı ve kontrol sorumlusu, denetmen çalışma arkadaşları aramaktayız.

İş Tanımı:

Sermaye Piyasası Kurulu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü düzenlemeleri ile Uluslararası Değerleme Standartları çerçevesinde, muhtelif niteliklerdeki gayrimenkullerin yerinde ve resmi kurumlarda teknik araştırma, inceleme ve tespitlerinin yapılarak bağımsız şekilde piyasa değerinin belirlenmesi ve değerleme raporunun hazırlanması.