Gayrimenkul Geliştirme Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Ümraniye)
  • Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık

GENEL NİTELİKLER

Viya Law & Citizenship Services, Yatırımla Türk Vatandaşlığı ile ilgilenen yurt dışındaki çözüm ortaklarının yönlendirdiği müşterilerine gayrimenkul, vatandaşlık başvurusu ve hukuki danışmanlık gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır. Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği'ne danışman statüsündeki Investment Migration Council'in Türkiye'deki tek hukukçu üyesi de Viya Citizenship Services kurucusu Avukat İsrafil Kahraman'dır.

Firmamız, bütün gayrimenkul geliştiricileri, sahipleri ve ikinci el aracıları ile ilişkileri yürütecek- gayrimenkul tekliflerini hazırlayıp sağlayacak ve sunuma dönüştürecek, gerektiği durumlarda müşteriye gayrimenkulü tanıtacak bir Gayrimenkul Araştırma Uzmanı aramaktadır.

Bu pozisyona alınacak kişi Üniversite Yeni Mezun niteliğine sahip adaylardan seçilecek olup, 3 aylık bir Eğitim Süreci uygulanacak ve bu sürecin sonunda Araştırma Yöneticisi olarak çalışma başlayacaktır.

Prestijli üniversitelerin ilgili bölümlerinden iyi akademik sonuçlarla mezun olmuş, Türk veya yabancı, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip (ayrıca iyi derecede arapça bilmesi tercih nedenlerimizdendir) + ekip çalışmasına uygun, dürüst ve çalışkan adayları bekleriz.