GENE2INFO SAĞLIK BİLGİ İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Destek Elemanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir
  • Yazılım, Bilişim Teknoloji Hizmetleri, Sağlık, Tıbbi Laboratuarlar
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

İdea Teknoloji Çözümleri

İdea Teknoloji Çözümleri, 2005 yılında, şirket süreçlerinin daha etkin yönetimini sağlayacak yazılımlar geliştirmek amacıyla kuruldu.

Şirket bugün Türkiye’de ve komşu bölgelerde, geniş satış-dağıtım ağına sahip kuruluşların uzun vadeli iş ortağıdır.

Satış-dağıtım yönetimi alanında şirketlerin performansını maksimize eden, yazılım teknolojilerine dayalı güncel çözümler sunmaktadır.

Vergi teknolojileri alanında, 2014 yılından itibaren, e-defter, e-fatura ve e-arşiv uygulamalarının ülkemizdeki tesis ve yaygınlaşma sürecinde öncü rol üstlendi, geleceği tanımlayan adımlar attı. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanmış ilk e-Fatura özel entegratörü, platform bağımsız ilk e-Defter çözümü üreticisi, e-Arşiv Fatura hizmet izni alan ilk özel entegratör oldu. 2016 yılında, e-Defter üzerinden vergi denetimi yapan ilk çözümü pazara sundu.

İdea, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge merkezi yetki belgesini 2014 yılında aldı. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden, alanlarında uzman akademisyenlerle işbirliği yaparak çok sayıda Ar-Ge projesi yürüttü. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2016 Ar-Ge Merkezleri Performans Endeksine göre IT sektöründe faaliyet gösteren Ar-Ge Merkezleri içinde üçüncü sıradadır.

İdea Teknoloji, satış - iş uygulamaları ve vergi teknolojileri alanlarında yeni çözümler geliştirmeyi sürdürmekte ve müşterileri için “bir sonraki adımın” hazırlığını yapmaktadır.



Biyoinformatik bölümümüzden gerçekleştirilen genetik test operasyonunda Türkiye’nin tüm şehirlerinden gelen hasta örneklerinin takibini yaparak kayıt altına almak, hasta örneklerinin laboratuvara iletimini takip etmek.

-Telefon aracılığıyla gelen genetik test taleplerini karşılayarak, eksiksiz detay alıp kayıt oluşturmak,

-Hasta örneklerinin kargo tarafından alınıp laboratuvara iletilmesini sağlamak,


İş Yetkinlikleri

· Dikkatli ve disiplinli hareket edebilmek,

· Yazılı ve sözlü iletişimi sorunsuz yürütebilmek

· Müşteri duyarlılığı ve müşteri memnuniyeti odaklı olmak,

· Planlama, organizasyon ve zaman yönetim becerileri gelişmiş olmak,

Teknik Yetkinlikler

-Ms Office programlarına hakim olmak,

·