Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Pendik)
  • Kozmetik, İlaç Sanayi, Ecza Depoları ve Eczaneler

GENEL NİTELİKLER

1995 yılından başlayarak ilaç sektörünün her kademesinde tecrübe sahibi olan Medicure İlaç 2010 yılında İlaç – Takviye Edici Gıda – Kozmetik ve Dermokozmetik ürünlerüretimiserüvenine başlamış olup ; uzman kadrosu ile birlikte, gelişmiş teknolojik sistem ve ekipmanları ile dizayn edilmiş fabrikasında kapalı sistem üretim yapılan HACCP, ISO 22716 (GMP), ISO 22000, ISO 9001 ve ISO 13485 standartlarına uygun şekilde üretimini gerçekleştirmektedir.

Sizlerde büyüme yolunda emin adımlarla ilerleyen Medicure İlaç’ın bir parçası olmak isterseniz, hedeflerimiz doğrultusunda bizlere güç katacak takım arkadaşları aramaktayız.

Bu ilan genel başvuru niteliğinde olup belli bir pozisyona yönelik yayınlanmamıştır.

Firmamız bünyesinde mevcut ve/veya oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirmek üzere genel başvurularınızı kabul etmekteyiz.

Not: Yapmış olduğunuz başvurular Medicure İlaç İnsan Kaynakları bölümü tarafından görüntülenebilecek olup tüm başvurular, gizlilik esası içinde ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca insan kaynakları süreçlerimizin yürütülmesi amacıyla Çalışan Adayları Aydınlatma Metni kapsamında değerlendirilir.