Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Adana(Sarıçam), İstanbul(Avr.)(Silivri, Zeytinburnu), Düzce(Gümüşova (Cumaova))
  • Holding / Şirketler Grubu

GENEL NİTELİKLER

Çokyaşar Holding, 49 yıldır ticari faaliyetini sürdüren, başta Avrupa, Ortadoğu ve Amerika olmak üzere dünyanın 80 ülkesine gerçekleştirdiği ihracatlar ile Türkiye'nin ilk 500 ihracatçı firması ve ilk 500 sanayi kuruluşu arasına giren en büyük sanayi kuruluşlarından biridir. Holding genel merkezi İstanbul Zeytinburnu’nda olmakla beraber, Silivri, Düzce, Adana ve Arnavutluk’ta bulunan fabrikalarımızla büyümeye devam ediyoruz.

Bize katılmak ve değişim, gelişim yolculuğunu beraber deneyimlemek için ilanlarımızıKariyer.net Çokyaşar Holding şirket sayfamızdan takip edebilirsiniz.Bu ilan "Genel Başvuru" niteliğindedir ve herhangi bir pozisyon içermemektedir.

İlanı bulunmayan,başvuruda bulunmak istediğiniz pozisyonlarımız için ise ‘Genel Başvuru’ niteliğindeki bu ilanımızaçalışmak istediğiniz bölüm, alan ve pozisyonu belirten bir ön yazı ile ilana başvurabilirsiniz.

Tüm başvurular gizlilik çerçevesinde değerlendirilecektir. Yetkinlik ve tecrübelerinize uygun bir kariyer fırsatı oluştuğu taktirde sizinle temasa geçilecek şekilde başvurularınız gelecekteki ihtiyaçlar doğrultusunda tekrar değerlendirilebilecektir.

Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, kariyerinizde başarılar dileriz.