Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul(Avr.), İzmir, Muğla, Tekirdağ, İstanbul(Asya)

GENEL NİTELİKLER


Eıroclean Temizlik Hizmetleri

Amacımız; sağladığımız tüm hizmetlerde kalite ve güven standardını ortaya koyarak, bu alanda çözüm ortaklığı sunmak ve müşterilerimize farklı deneyimler yaşatmaktır. Vermiş olduğumuz hizmetleri Entegre tesis yönetimi adı altında; rezidanslar, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, okullar, hastaneler ve fabrikalar gibi değişik iş alanlarında müşterisine hizmet sunabilen; bunun yanında yönetim, temizlik, teknik, güvenlik ve diğer tekli servis hizmetlerini de farklı kombinasyonlarla müşterisine hizmet sağlayabilen bir şirkettir.

İş Tanımı

Türkiye genelinde başta Şehir Hastaneleri ve Havalimanları olmak üzere projeleri bulunan, yaklaşık 5000 çalışanı ile Temizlik Hizmetleri, Güvenlik Hizmetleri, Vale ve Otopark Hizmetleri, Peyzaj ve Bahçe Bakım Hizmetleri, Çamaşırhane Hizmetleri, Yemekhane Hizmetleri, Tahmil Tahliye Hizmetleri, Bordrolama Hizmetleri, Dezenfeksiyon Hizmetleri ve Destek Hizmetleri olmak üzere 5000 çalışanı bulunan ve gün geçtikçe büyümekte olan şirketlerimize yeni çalışma arkadaşları aramaktayız.

BU İLAN TÜRKİYE GENELİNDEKİ TÜM PROJELERDE DEĞERLENDİRMEK ÜZERE TÜM POZİSYONLARIN BAŞVURULARI İÇİN AÇILMIŞTIR. İHTİYACIMIZA GÖRE UYGUN ADAYLAR DEĞERLENDİRİLECEKTİR.