Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Diyarbakır
  • Mücevherat

GENEL NİTELİKLER

Altınay Mücevherat Ltd. Şti., kuyumculuk sektöründeki ilk mağazasını 1988 yılında Diyarbakır Tarihi Kapalı Kuyumcular Çarşısında açarak kuruldu. Kapalı çarşıdaki ikinci mağazasını '' Altınay Kuyumculuk '' adıyla 1997 yılında kurarak büyümesine hız verdi.

Müşteri portföyündeki genişleme ve tüketim alışkanlıklarındaki değişimi öngören Altınay Mücevherat, 2005 yılına gelindiğinde 600 metrekare kapalı alana sahip Türkiye'de benzeri nadir olan konsept mağazasını ve üretim tesisini kurdu. Yıllık 500 kg üretim kapasitesine sahip bu üretim tesisinde uzman kadrosuyla son teknoloji makine ekipmanlar kullanarak Altınay Alyans markasını üretmeye başladı. Ürettiği birbirinden özel tasarım alyansları Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde bulunan 950 ' nin üzerinde pazar satış noktalarında satışa sundu.

''Altınay Alyans'' markasıyla evlilik yüzüğü üretimine başlayan firma 2013 ün Kasım ayında ''Altınay Outlet '' isimli 6. mağazasını faaliyete geçirerek klasik vitrincilik anlayışını değiştirme yolunda önemli bir adım atarak mağazalaşma çalışmalarına ağırlık verdi. Şimdilerde 5 Altın mağazası olan Altınay 4 yeni mağaza için çalışmalara başladı. Ayrıca bu grubun içinde Turizm sektöründe de liderlik yaşayan firmamız her geçen gün yeniliklere açık bir şekilde büyümeye devam ediyor.

İŞ TANIMI

Bu bir genel başvuru ilanıdır ve belli bir pozisyonu doldurmak amacıyla yayınlanmamıştır. Bu ilana yaptığınız başvurunuz ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.

Uygun bir pozisyon olduğu taktirde sizinle iletişime geçebilmemiz için özgeçmiş bilgilerinizi güncellemenizi önerir, göstermiş olduğunu ilgi ve güvene teşekkür ederiz.