Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • Savunma Sanayi

GENEL NİTELİKLER

Genel Nitelikler ve İş Tanımı

Teknokar 2004 yılında savunma sanayine hizmet vermek için kurulmuştur. Teknokar kurulduğu yıldan itibaren savunma sanayi için askeri harnes ve RF anten üretimi yapmaktadır.

Teknokar savunma sanayinde kaliteli hizmet ve ürünü sunabilmek için teknolojik alt yapısını sürekli olarak geliştirmekte ve teknik personelini bu yönde eğitmektedir. Teknokar firma içerisinde Toplam Kalite Yönetimi prensiplerini yayarak bilinçli çalışanlarla kaliteli, güvenilir, teknolojiye uyum sağlayabilen, müşteri odaklı hizmet ortaya koyan bir firmadır.

Teknokar, Tesis Güvenlik Belgesi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İSG Yönetim sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve AS9100 Havacılık Yönetimi belgelerine sahiptir.

TEKNOKAR ailesi olarak, müşteri memnuniyetini ve yüksek kalite standartlarımızı, sahip olduğumuz nitelikli insan kaynağının sürekli gelişimi ve motivasyonu ile sürdürebileceğimize inanıyoruz. Bu inançla, kurulduğumuz günden bu yana insana yatırım yapıyor, kurumsal değerlerimizi destekleyecek uygulamalara ve insan kaynağımızı geliştirecek faaliyetlere odaklanıyoruz. İşe alımdan başlayarak, bütün çalışanlarımıza bu anlayışı yansıtıyoruz.

Kaliteye odaklılık, müşteri memnuniyetine önem vermek, şeffaflık, verimlilik ve güvenilirlik değerlerini her zaman ön plana alıyoruz. Çalışanlarımızın kendilerini güvende hissetmeleri için, onlara ve şirkete değer katacak yatırımlar yapıyoruz. Eğitimin yükselen kalite standartlarına ulaşmada en önemli faktör olduğu bilinci içinde çalışanlarımızın gelişimine önem veriyoruz.