Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Üsküdar)
  • Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

NEDEN TLC KLİMA GREE EKİBİNİN BİR PARÇASI OLMALISINIZ?

GREE Electric Appliances, 1991 yılında kurulmuş GLOBAL BİR ŞİRKET. Üç marka altında klima, ev aletleri, yüksek teknoloji ekipmanları ve iletişim ekipmanlarını içeren geniş bir ürün ağına sahip. 400 milyon kullanıcının tercih ettiği GREE markaları, 160'tan fazla ülkeye ve bölgeye satılıyor.

EUROMONITOR INTERNATIONAL tarafından 2019 ve 2020 yılında DÜNYANIN BİR NUMARALI KLİMA MARKASI olarak ilan edildi. 2019 satış gelirleri 30 Milyar USD ve Forbes Global Sıralaması’nda 246. sırada yer aldı.

TLC KLİMA ailesi olarak 30 yılı aşkın sektör deneyimimizi, 2016’da GREE KLİMA SİSTEMLERİ ile birleştirdik ve GENÇ, DİNAMİK, ENERJİ DOLU bir alternatif olmak üzere yola çıktık. Hedefimiz; her biri kendi konusunda uzman kadromuzla iş ortaklarımızın, müşterilerimizin, hissedarlarımızın beklentilerini karşılamak, kalite ve optimizasyon odaklı ürün ve hizmet sunmak, sürekli gelişerek büyümek.

NERELERDEYİZ?

Genel Merkez (İstanbul-Altunizade)

Marmara Bölge (İstanbul)

Ege (İzmir)

İç Anadolu ve Karadeniz (Ankara)

Akdeniz (Antalya)

Çukurova (Mersin)

SİZE NE ÖNERİYORUZ?

Dünya Lideri ve Global bir markanın temsilcisi olan bu genç ve dinamik ekibin bir parçası olarak kariyerinizde fırsat dolu bir kapı açmayı öneriyoruz.

  • Mutlu müşteri portföyü oluşturmaya istekli,
  • Yüksek hizmet kalitesi yaratmakta kararlı,
  • Tutkularının peşinden koşan ve
  • Kararlı biriyseniz

ve tam da bu özelliklere sahip çalışma arkadaşlarınız olsun istiyorsanız

BAŞVURULARINIZI BEKLİYORUZ!

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Ürün Gamımızda Yer Alan Split, VRF Klima Sistemleri, Isı Pompası ürünlerinin Lojistik, Satış, Satış Sonrası Hizmetler, Finans, Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Departmanla- rı’nda görev almak üzere İklimlendirme Sektörü’nde deneyimli herkese kapımız açık!