Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

1931 yılında Karl Fischer tarafından Almanya Oberderdingen'de kurulan ve bugün 17 ülkede 6.000 çalışanı ile E.G.O. şirketler grubu, tüm dünyada elektrikli ev aletleri üreticilerinin elektrik enerjisini ısıya dönüştüren ve kontrol eden komponentlerdeki lider tedarikçisidir.

Kuruluşundan bugüne oluşan tecrübesi ile E.G.O. şirketler grubu her geçen gün ev aletleri teknolojisinde hayatı daha da konforlu hale getirecek ürünler üretmektedir. Ev aletleri teknolojisinin yanısıra, akıllı ev teknolojisi, medikal teknoloji ve otomotiv sektörüne de high-tech ürünler sunmaktadır. Merkezi Almanya Oberderdingen'de olan E.G.O. şirketler grubuna bağlı olarak 1988 yılında Türkiye'de faaliyete geçen E.G.O. Türkiye, Çorlu'daki fabrikasında ev aletleri için tüp rezistans ve seran ocak ısıtıcısı üretmektedir. Yüzde yüz Alman sermayeli E.G.O. Türkiye'nin Çorlu’ daki fabrikasında 700 kişi çalışmaktadır.

Üretiminin büyük bir kısmını dünya markası beyaz eşya üreticilerine ihraç eden E.G.O. Türkiye, 1988 yılından beri Türkiye beyaz eşya sektörünün de önde gelen firmalarının kendi alanındaki en büyük tedarikçisidir.


İŞ TANIMI


Genel başvuru ilanı ileride oluşabilecek personel ihtiyaçlarında değerlendirilmek üzere aday havuzu oluşturmaya yöneliktir. Belirli bir pozisyonu doldurmak amacıyla yayınlanmamıştır.

Yapılan başvurular gizlilik ilkesi çerçevesinde niteliklerinize uygun bir pozisyon oluştuğu zaman değerlendirmeye alınacaktır. Yetkinlik ve tecrübeleriniz mevcut ihtiyaçlarımızla karşılaştırılıp, uygunluk durumda sizinle iletişime geçilecektir.

Başvurunuz ile şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.