Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Savunma Sanayi sektörünün lider kuruluşlardan biri olan Nero Endüstri, Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde 12.000 m² alanda faaliyet göstermektedir. Kuruluşu olan 2009 yılından bugüne kadar konusunda uzman ekibi ve altyapısı ile yüzde yüz yerli tasarım yapmakta, üretmekte ve sistem çözümleri sunmakta olan Nero Endüstri ayrıca dünya üzerinde 28 farklı ülkeye de ihracat gerçekleştirmektedir.

Bu ilan Genel Başvuru ilanıdır, belirli bir pozisyona yönelik yayınlanmamıştır.

İlanımıza yapılan başvurular şirketimizde oluşacak açık pozisyonlarda değerlendirilmek üzere gizlilik prensipleri dahilinde veri tabanımızda saklanacaktır. Niteliklerinize uygun bir pozisyon olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.

Başvurunuzu çalışmak istediğiniz bölüm ve pozisyonun yer aldığı bir ön yazı ile yapmanızı rica ederiz.

İlgi ve güveniniz için teşekkür eder, kariyer hayatınızda başarılar dileriz.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ

İş başvurularınızda yer alan özel nitelikliler dahil olmak üzere her türlü kişisel veriniz, Kişisel Verilerin Korunması mevzuatı dahilinde NERO Endüstri Ve Savunma Sanayi A.Ş. tarafından işlenecektir. Bu kapsamda başvuru yapmanız halinde özel nitelikliler dahil olmak üzere her türlü kişisel verinizin işlenmesine peşinen onay verdiğiniz, kabul edilecek olup “Aydınlatma Metni” ana sayfada mevcuttur.