Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

2003 yılında kurulan MKS DevO Kimya, farklı endüstrilere geniş bir yelpazede üretim yapan küresel bir Organik Kimya üreticisidir. Hizmet verdiğimiz çeşitli pazarlarda lider bir tedarikçi olarak, öncü ürün ve çözümleri sunmaya, güvenlik ve sürdürülebilirliğe odaklanmaktayız. Uzun zamandır devam eden başarımız, teknik uzmanlık, tedarikçi güvenilirliği ve müşteri ilişkileri üzerine kuruludur.

Yılda 120.000 ton üretim kapasitesine sahip olan Bandırma'daki tesisimiz BCC (Bandırma Kimya Kompleksi) 2010 yılında faaliyete girmiştir.

Üretimi, performans kimyasalları ve tüketici ürünleri formülasyonları için çok yönlü hammadde türleri üzerine yoğunlaştırıyoruz.


Kimyasallarımızı İnşaat, Ev Bakım Ürünleri, Su arıtma ve şartlandırma, Plastik, Tekstil, Denim ve Dijital Baskı endüstrisi kimyasallarında bulabilirsiniz.



*İlanımız Genel Başvuru ilanıdır ve belli bir pozisyonu doldurmak amacıyla yayınlanmamıştır. Bu ilana yaptığınız başvurunuz, aday havuzumuza alınacak ve ileride ihtiyaç olması durumunda, oluşabilecek pozisyonlar için değerlendirilecektir. Başvuranların Bandırma ya da Gönen ' de ikamet ediyor olmaları ya da edebilecek olmaları öngörülmektedir.