Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

500 yıllık tarihi mirası korunarak aslına uygun olarak restore edilen ve 2014 yılındaTarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından düzenlenen “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında” 15. Yıl Özel Ödülü’nü alan Hışvahan, tarihi dokusu korunup yeniden dekore edilerek restaurant ve otel olarak hizmet vermeye başlamıştır. Kısa sürede Gaziantep ve Türkiyede popüler mekanlar içerisine giren Hışvahan, üstün hizmet anlayışı ile sektörde başarılara imza atmaya devam etmektedir.

Değişen ve gelişen yapımızla birlikte kurumumuza değer katacak,

· Kurum kültürüne önem veren,

· Başvurduğu pozisyonun yetkinliklerine sahip,

· Alanındaki gelişmeleri takip eden, takım ruhunun önemine inanan,

· Çalışkan, dürüst, sorumluluk sahibi yeni çalışma arkadaşları arıyoruz.

İlanımız 'Genel Başvuru' niteliğindedir ve belli bir pozisyon için yayınlanmamaktadır.

Şirketimize Salon, otel ve mutfak bölümleri için başvuruda bulunmak istiyorsanız ve ilgilendiğiniz alanda yayınlanmış bir ilanımız yoksa, çalışmak istediğiniz bölümü veya alanı belirten bir ön yazı ile bu ilana başvurabilirsiniz.

İlanımız genel başvuru niteliğinde olduğu için, bu ilana başvurunuz sonucunda size cevap mektubu gönderilmeyebilir. Özgeçmişiniz ileride şirketimizde oluşabilecek uygun pozisyonlar için değerlendirilmek üzere Firma Veri tabanımıza işlenecektir.

Niteliklerinize uygun bir pozisyon oluştuğu takdirde sizinle temasa geçeceğimizi bildirir, şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.