Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

ADANA’DAN YOLA ÇIKTIK GELİYORUZ!
E-PLAS SİGORTA GELİŞİM YOLCULUĞUNA DEVAM EDİYOR!

Sigortacılıkta gelenekle geleceği harmanlıyoruz! Yeteneğe verdiğimiz önem ve Dijital Sigortacılıkla anılıyoruz! Geçen bir yıl içinde hızla ilerledik, büyüdük! Ülke çapındaki yeni projelerle hedeflerimizi büyütüyoruz.

Sigorta sektörüne ve Sigortacılık mesleğine ilgi duyan, geleceğin müstakbel profesyonelleri olan gençler ve Sigortacılıkta kendine profesyonel diyen genç hissedenler!

Büyüme, gelişim ve yükseliş yolculuğumuzda birlikte koşacağımız yeni ekip üyeleri olarak sizleri vizyonumuza ortak olmaya davet ediyoruz!

En çok önem verdiğimiz hususlar; Yetenek, yaratıcılık, gelişime açıklık, esneklik, uyum yeteneği ve dijital teknik becerilere yatkınlıktır.

Aranan Nitelikler:

Bu bir Genel Başvuru ilanıdır. Gelecek başvurular, şu an ya da önümüzdeki dönemde ortaya çıkabilecek istihdam ihtiyaçlarımız için, uygun lokasyonlarda uygun pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.

Büyüyen organizasyon yapımızda gerek Genel Merkez (Adana) gerekse Bölge ofislerimizde (Ankara, İzmir, Diyarbakır, Antalya, Bursa, Konya, Mersin, Gaziantep) farklı departmanlarda görev alacak yeni çalışma arkadaşları alınacaktır. Pozisyonlarımız ağırlıklı olarak farklı düzeylerde pazarlama, satış ve destek fonksiyonları ile ilintilidir. Sahada yüz yüze, telefonla (çağrı merkezi) ve dijital satış odaklı satış kanallarımız ve bunları destekleyen pazarlama, müşteri hizmetleri, kurumsal iletişim, bilgi sistemleri, vb. diğer fonksiyonlarda ek istihdam sağlanacaktır.

Aradığımız temel özellikler,

· 2 yıllık MYO ya da 4 yıllık lisans düzeyinde üniversite mezuniyeti,

· İletişim becerileri,

· Analitik bakış açısı ve

· İyi derecede MS Ofis program bilgisidir.

Başvuracak adaylarımızın, kariyer yolculuklarında ne yapmak istediklerini, ne yaptıklarını, şu anda neler yapabileceklerini ve hangi departmanda çalışmak istediklerini belirten bir ön yazı eklemelerini rica ediyoruz.

Fotoğraf ve ön yazı eklenmemiş başvurular dikkate alınmayacaktır.