Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Esenler)
  • İlaç Sanayi
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Grand Medical Group AG, modern yenilikçi ürünlerin tıbbi uygulamalarının geliştirilmesi, üretimi ve tanıtımı konusunda uzmanlaşmış bir grup ilaç şirketidir.

Şirket ilaç pazarlarına 2002 yılında girmiş ve 2012 yılında şirketler grubu olarak yeniden düzenlenmiştir. Kuruluşundan başlayarak rekabet ettiği tüm alanlarda mevcut alternatiflerle karşılanmayan medikal ihtiyaçlara odaklanarak portföyünü zenginleştirmeye odaklanmıştır. Şirketin portföyünde gıda takviyeleri de dahil olmak üzere 60’dan fazla ürün bulunmaktadır.

Grand Medical Group Şirketi yalnızca ilaç sanayideki yatırımlarıyla kalmamış, değişen dünyaya ayak uydurmak için bilişim sektörüne doğrudan yatırım yaparak bu alandaki gelişmeleri ilaç sanayi sektörünü geliştirici bir role büründürerek çalışmalarını hızlandırmıştır.

Grand Medical Group AG Türkiye’deki büyüyen organizasyonuna Setonda Laboratorio, Grand Medikal İlaçları ve Diten Teknoloji iştirakleri ile devam etmektedir.


Şirketimize başvurmak istiyorsanız ve başvurmak istediğiniz alanda yayınlanmış bir ilanımız yoksa, lütfen bu ilana başvururken başvurunuza çalışmak istediğiniz bölüm, pozisyon ve ili belirten bir ön yazı ekleyiniz. Şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.


Tedarik Zinciri: Lojistik, Satın Alma, Üretim Planlama gibi alanlarda,
Finans: Hazine, bütçe ve raporlama gibi finansal operasyonlarda,
İnsan Kaynakları: İşe alım, performans değerlendirme, özlük ve bordrolama işlemleri gibi operasyonlarda,
Ruhsatlandırma ve Medikal: yerel ve global ruhsatlandırma süreçlerinde ve klinik araştırmalarda ve protokol yazımı geliştirmede,
Pazarlama: Yerel ve global ürün pazarlama gibi alanlarda
Satış: Satışa yönelik şirket etkinliklerin organizasyonunda ve
Görsel İletişim departmanlarımızda değerlendirmek üzere;
(Yeni Mezun ve Yetiştirilmek Üzere);

  • Üniversiteden yeni mezun olmuş veya en fazla 2 yıl deneyime sahip,
  • İletişimi kuvvetli ve çözüm odaklı,
  • MS Office programlarına hakim,
  • İleri derecede İngilizce seviyesine sahip adaylarımızın başvurularını bekliyoruz.