Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Kocaeli(Gebze)

GENEL NİTELİKLER

Kar Group olarak Merkezi Kocaeli-Gebze’de olan ve İstanbul, Bursa, Yalova lokasyonlarında tesisleri bulunan hazır beton, asfalt, parke, yapı kimyasal, kireç üretim ve satışı ile hammadde ocak işletmesi yapan, ağır vasıta araç filosuyla sevkiyat faaliyetlerini yürüten, araç bakım ve onarımlarını kendi bünyesinde atölye içinde yapan bir şirketler grubuyuz.

Kar Group bünyesinde mevcut ve/veya oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirmek üzere Genel Başvurularınızı kabul etmekteyiz.

Başvuruların ağırlıkla değerlendirileceği kısımlar; üretim, bakım, ağır vasıta şoförlüğü vb. kısımlar olacaktır ve bu doğrultuda Meslek Yüksekokulu, Meslek Lisesi, Sanat Okulu, Ustalık-Kalfalık Belgeli vb. bölümlerden mezuniyeti veya eğitimi olan, üniversite öncesi eğitim yapmış her türlü branş sahiplerinin başvurularını beklemekteyiz.

Genel Başvuru ilanına yapılan başvurular kişisel veri güvenliğine uygun şekilde şirket kayıtlarımızda saklı tutulacak, niteliklerinize yetkinliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda ihtiyaçlar doğrultusunda değerlendirmeye alınacaktır.

İlgilendiğiniz bölümü ve çalışmak istediğiniz pozisyonu ön yazıda belirtmenizi rica ederiz.

* Uzak bölgelerden gelecekler için kalacak yer bulunmaktadır…