GIS Software Expert (Ankara) İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

    Manpower Group olarak Türkiye’de sürdürdüğümüz Global Projede görev alacak, aşağıdaki niteliklere sahip “GIS Software Expert'' arıyoruz.


    · En az 2 (iki) yıl Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) yazılım geliştirme projelerinde görev yapmış olmak, bu sürenin en az 1 (bir) yılını kurumsal projelerde çalışmış olmak.

    · Yaygın kullanılan lisanslı veya açık kaynak CBS yazılımlarından en az 1 tanesini veri üretimi, veri yönetimi, veri işleme, veri kalite kontrolü, veri dönüşümü, koordinat dönüşümü, veri aktarımı ve veri sunumu yapabilecek düzeyde kullanabilmek.

    · ISO/TC 211, Türkiye Ulusal Coğrafi Bilgi Sistemi (TUCBS) Projesi standartları, Ulusal Metaveri Portalı, Avrupa Birliği Mekansal Veri Altyapısı (Infrastructure for Spatial Information in the European Community INSPIRE) standartları, Açık Coğrafi Veri Konsorsiyumu (Open Geospatial Consortium- OGC), Birlikte Çalışabilirlik gibi, ulusal ve uluslararası coğrafi standartları, ulusal ölçekli CBS resmi mevzuatı ile kamu kurumlarının yürütmekte olduğu CBS faaliyetleri alanında bilgi sahibi olmak.

    · OGC web servis (WMS, WFS, CSW, WCS, GML vb.) standartlarında bilgi sahibi olmak ve ilgili web servislerini uygulama üzerinde veya yaygın kullanılan CBS yazılımları aracılığı ile kullanmış olmak.

    · Ticari (ArcGIS Server vb.) veya açık kaynak kod (Geoserver, Mapserver vb.) harita sunucuları hakkında bilgi sahibi olmak ve ilgili platformlarda OGC tabanlı veri servisleri oluşturabilmek ve yönetebilmek.

    · Coğrafi veri analizi ile coğrafi veriler üzerinde geliştirilecek uygulamaların ihtiyaç analizini, coğrafi verilerin sunumu ve raporlamasına yönelik faaliyetleri gerçekleştirmiş olmak.

    · OGC web servislerini (WMS, WFS, CSW, WCS, GML vb.) ve REST/SOAP Servislerini kullanarak açık kaynak kodlu GeoServer, Openlayers, Leaflet, QGIS, Google Maps API, ArcGIS API vb. web tabanlı harita kütüphanelerini kullanarak geliştirme yapmış olmak.

    · Web tabanlı bir kurumsal CBS projesinin tüm geliştirme süreçlerinde yazılım geliştirici olarak çalıştığını belgelemek,

    · Tercihen; Oracle, PostgreSQL ve MsSQL Server veritabanlarına yönelik temel veritabanları yeteneklerine hakim olmak.

    · Oracle Spatial, MsSQL Server ve PostgreSQL/PostGIS veritabanı yönetim sistemlerinden en az ikisini kullanarak coğrafi veritabanı tasarımı, veri alma, dönüştürme, yükleme ve optimizasyonu deneyimine sahip olmak.

    · .NET (Tercihen .NET Core ile) ve/veya Java EE Framework’larından en az biri ile en az 2 (iki) yıl web tabanlı uygulama geliştirmiş olmak.

    · Ön yüz (Front-End) geliştirme teknolojileri (JS,JQuery, Bootstrap, vue,angular, Openlayers, Leaflet) ile tasarım elemanları (CSS, HTML) konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak,

    · TFS, SVN, CVS, GIT, Mercurial gibi yapılandırma ve değişiklik yönetim araçları kullanmış olmak.

    · Tercihen; Cross Platform Uygulama Geliştirme ve Enterprise Container Platform (Docker, Exalogic) konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak,

    · Tercihen; yazılım geliştirme yaşam döngüsünün (SDLC) bütün süreçlerine hakim olmak. Gereksinim analizi, tasarım, geliştirme, test, entegrasyon ve bakım aşamalarında görev almış olmak.

    Diğer Şartlar

    · Erkek adayların askerliğini yapmış olması veya askerliklerinin 2 yıl tecilli olması

    · En az 4(Dört) yıllık Üniversite mezunu olması

    · Mesleki Faaliyetlerini sorunsuz icra edebilecek şekilde İngilizce biliyor olması

    · Tam zamanlı olarak ofis ortamında çalışmaya hazır olması.






Manpower, Türkiye İş Kurumu’ndan 18.8.2016 tarihli ve 6 no’lu Özel İstihdam Bürosu izin belgesi ve 3.6.2017 tarihli Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sahibidir. İş arayanlardan hiçbir ad altında menfaat temin edilmez ve ücret alınmaz