Grafik Tasarımcı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Mimarsinan/Büyükçekmece, Esenyurt)
  • Tekstil

GENEL NİTELİKLER

Şirketimiz

Temelleri 1946 yılında atılan ve iş hayatına kumaş ticaretiyle başlayan Teknik Grup , zaman içerisinde üretim kapasitesini ve tecrübelerini arttırarak boya ve baskı aşamalarını bünyesine katmıştır.

Kendi özgün desen ve tasarımlarını geliştiren şirketimiz yaptığı tüm alanlar da yaratıcılık ve yenilikçilik felsefesini benimsemiştir.

Çalışanların hak ve özgürlüklerine saygı gösteren, çalışanlarına yasal olarak tüm hakları sağlayan ve kendi temsilcileri aracılığıyla onların yönetim faaliyetlerine katılmalarına olanak sağlayan bir sistemi ilke edinmiştir.

Trendlerin ve buna bağlı olarak beklentilerin çok hızlı değiştiği sektörde, tasarım kriterlerini ve küresel moda akımlarını aktif bir şekilde takip eden ve profesyonel bir anlayışla sürekli yükselen bir grafik çizmekte olan Teknik grup, Dünyaca ünlü markaların ihtiyaçlarını ve isteklerini titizlikle takip etmekte ve yerine getirmektedir.

İş Tanımı

Şirketimiz bünyesinde çalışacak , grafik tasarım departmanının belirlediği iş akışı doğrultusunda baskı ve desen tasarımları hazırlayabilecek grafik tasarımcısı aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

· Tekstil Grafik Tasarımı alanında minimum 2 yıl deneyim sahibi

· Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator programlarını aktif şekilde kullanabilen

· Baskı teknikleri konusunda bilgili , desen tasarımı ve renk ayrımı yapabilen

· Modayı ve trendleri yakından takip eden

· Ekip çalışmasına yatkın

· Sorumluluk bilinci gelişmiş ve iş takibi yapabilen

· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış

· Beylikdüzü ve Hadımköy civarında ikamet eden