Güvenlik Görevlisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa(Nilüfer)
  • Tekstil
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Dikiş ipliği ve Fermuar üretiminde pazar lideri konumunda olan Coats Türkiye İplik Sanayii A.Ş. Bursa Organize Sanayi Bölgesinde Kurulu fabrikasında İnsan Kaynakları Bölümü'nde görevlendirilmek üzere ''Güvenlik Görevlisi''ne ihtiyaç vardır.


  • Lise mezunu olmak
  • Özel Güvenlik Sertifikasına Sahip olmak
  • En az 3 yıllık güvenlik görevlisi deneyimine sahip olmak
  • Vardiyalı çalışabilecek
  • İnsan ilişkileri ve hitabeti düzgün




İŞ TANIMI


1. Fabrika giriş kapısına gelen ziyaretçi, tedarikçi ve müşterilerin giriş – çıkış kayıtlarını yapar ve ilgili dairelere / kişilere yönlendirir.

2. Fabrika giriş kapısındaki Random Check kontrol sisteminin işleyişinde kontrol görevini yapar.

3. Fabrika güvenliğini tehdit eden durumlara yetkisi dahilinde müdahale eder, yetkisini aşan durumlarda amirine haber vererek, amirinin bilgisi dahilinde ilgili kurum ve kuruluşlardan destek ister.

4. Fabrika dahilindeki olası acil durumlarda ilk müdahaleyi yapar, fabrikada güvenlik çemberini oluşturarak ilgili kurum ve kuruluşlarla bağlantıyı sağlar.Gerektiğinde ambulans ve itfaiye desteği için OSB ile teması sağlar.

5. Taşeron Firmaların fabrika içinde çalıştırdığı elemanların kimlik kontrollerini ve firma yetkililerince verilen isim listelerine uygunluğu kontrol eder.

6. Arka Kapı kontrollerinde mal giriş çıkış ve kargo sevkiyat kontrolleri ve kayıtlarını yapar.

7. Görevin başlangıcında olan olumsuzlukları veya vukuatları amirine en hızlı haberleşme şekli ile (telefon, mail vb.) bildirecektir. Bildirilmesinin gecikmesi halinde görevini tehlikeye düşürecek tüm olumsuz durumları yine derhal amirine bildirir.

8. Olay raporlarını hazırlayarak İnsan Kaynakları Departmanına yazılı olarak teslim eder.

9. Kamera görüntüleri sürekli izler ve olağandışı bir durum söz konusu olduğunda haber vermesini sağlar

10. Görev alanında, haklarında yakalama, tutuklama veya mahkûmiyet kararı bulunan kişileri kolluk kuvvetleri ile işbirliği yaparak yakalanması ve aranmasına yardımcı olur.

11. Trafik kazası, hırsızlık, gasp vb. durumlarda olay yerini ve delilleri korumalı ve bölgeye kimseyi yaklaştırmamalıdır.

12. İşletmeye ziyarete gelen kişilerin giriş ve çıkışlarının kontrolünden sorumludur.

13. Yaralanma, kaza ve yangın sırasında ambulans ve itfaiye çağırır, konu hakkında ilk amir, İK ve prosedür gereği ilgililere haber verir.

14. Yetenek, tecrübe ve eğitimine uygun olarak amirinin vereceği işlerden de sorumludur.