İhracat Elemanı İş İlanı

İşveren Hakkında

GENEL NİTELİKLER

Uluslararası firmalarla işbirliği içerisinde olan firmamızda görevlendirilmek üzere iyi derecede İngilizce bilen (akıcı konuşabilen) Almanca (yurt dışında yaşamış) bilen elemanlara ihtiyacımız vardır. Şayet Almanca yada Fransızca yahut İspanyolca, biliyorsa bu artı özellik katacaktır. Tercihan bir üniversite mezunu elemanlar aranmaktadır. Yurt dışı e-mail ve telefon trafiği yönetme konusunda eğitileceklerdir.

Çalışma yeri: Kayseri organize sanayideki şirket merkezimiz olacaktır. Kayseri dışından başvuran adaylar Kayseri'de oturanlara göre bir adım geride olacaktır.

Ücret dolgundur. Şirketimizde sigortasız eleman bulunmamaktadır. Maaşlar bankaya gününde yatmaktadır. Öğlen yemeği mevcuttur. Şirketimiz yasal resmi tatillere ve diğer kanunlara tamamen uymakta olan kurumsal bir şirkettir. Lütfen bu tip sorular için şirketimizi aramayınız. Mülakat esnasında detaylı bilgi verilecektir. Şu an hali hazırda bir şirkette çalışan, ancak sadece maddi beklenti ile başvuran adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvurular sadece buradan kariyer.net üzerinden değerlendirmeye alınacaktır. Burada adayların her türlü yeteneklerini yazabilecekleri ilgili alanlar mevcuttur.

(Not: Call center işi değildir.)