İhracat Müşteri Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Esenyurt)
  • Giyim

GENEL NİTELİKLER

Dünyanın tanınmış markalarına bayan iç giyim ürünleri üretim ve ihracatı yapan firmamızın planlama departmanında, ihracattan sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız ile birlikte çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz.

İhracat departmanında neler yaparız?

Modayı takip ederiz. Tasarım departmanıyla birlikte çalışıp müşterilerimize yenilikler sunarız.

Dünyanın farklı ülkelerindeki satın alma departmanlarıyla iletişime geçer, seyahatler yapar, misafirleri ağırlarız.

Organizasyon kurar ve yönetiriz. Müşterilerimizden gelen talepleri ilgili birimlere iletir, onlarla birlikte çalışır, bütün detayları planlayarak takiplerini yaparız. Tasarım, numune, planlama, satın alma, modelhane, üretim, aksesuar, kalite kontrol ve yükleme süreçlerinin takip ve yönetimini yaparız. Bunları yaparken de müşterilerimizle iletişim halinde oluruz.

Adaylardan neler bekliyoruz?

İyi derecede İngilizce konuşup, anlayıp ve yazmalarını. Fransızca çok sık kullandığımız 2. dildir.

Tecrübeli adaylar kadar öğrenmeye açık tecrübesiz adaylara da kapımız açıktır.

60 senelik kurum kültürümüze uyum sağlayacak, sürekli öğrenme ve gelişime açık, organizasyon kurma ve yönetme becerisine sahip, yabancı dilde olduğu kadar kendi dilimizde de iyi iletişim kurabilen, yenilikler üretmeyi, sorun çözmeyi, ekip çalışmasını seven, sadece masa başında oturmayacak, çok önemli bir toplantıdan çıktıktan sonra kesimhaneye inip üretim hakkında bilgi alacak veya yurtdışı seyahatinden döndükten sonra son dakika eksik kalan etiket siparişlerini temin edebilecek, numune aşamasından sevkiyata kadar bütün süreci takip edecek adayların başvurularını bekliyoruz.