İhracat ve İtalat Satış Yöneticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Kocaeli(İzmit, Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası), İstanbul(Asya)
  • Danışmanlık, İnsan Kaynakları Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

    Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve stratejik iş ortakları dahilinde Avrupa, Afrika, Asya ve Amerika genelinde 58 ülkede faaliyet göstermektedir.

    Danışmanlığını yapmakta olduğumuz alanında öncü firmamız için ''İhracat Satış Temsilcisi'' arayışımız bulunmaktadır.

GENEL NİTELİKLER

Üniversitelerin ,Mühendislik veya Fen Bilimleri (Fizik), İşleme bölümlerinden mezun,

· satış konusunda en az 1 yıl - 3 yıl tecrübeli,

· Çok iyi derecede İngilizce bilen (Yazılı ve konuşma)

· Takım çalışmalarına yatkın

· Yurt içi ve yurtdışı satış süreçlerine hakim,

· İnsan ilişkilerinde başarılı, pozitif, müşteri odaklı, etkin iletişim becerilerine sahip,

· Sonuç odaklı ve problem çözme yeteneğine sahip, pratik,

· Aktif olarak araç kullanan

· Erkek adaylar için askerliğini yapmış,

İŞ TANIMI

Satış müdürüne bağlı olarak;

Sorumluluğundaki ürün/müşteri grubundan elde edilecek satış, kar ve müşteri memnuniyeti hedeflerini gerçekleştirmek amacı ile yeni geliştirilen ve/veya tanımlı ürünlerin / hizmetlerin mevcut ve yeni müşterilere satışı gerçekleştirmek, mevcut müşteri portföyünü genişletmek için yeni müşterileri şirkete kazandırmak.

Yeni müşteri kazanmak amacıyla şirket portföyünde olmayan müşterilere ziyaretler yapmak ve sonuçlarını Satış Müdürüne sözlü ve yazılı / ERP yazılımı üzerinden raporlamak.

Mevcut hizmetlerle ilgili satış ve kar hedeflerinin gerçekleştirilmesi amacıyla müşteri ihtiyaçları doğrultusunda teklif hazırlamak ve onaya sunmak.

Müşteri riskinin minimum seviyede tutulması ve tahsilatın zamanında yapılmasını güvence altına almak amacıyla müşteri portföyü ile ilgili mali ve hukuki gruplarca risk belirlenebilmesi için gelen istihbarat bilgilerini Satış Müdürüne sözlü ve yazılı / ERP yazılımı üzerinden raporlamak.

Müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla şikayetleri ele almak ve çözümlenmesi için ilgili önerilerini yöneticilerine iletmek.

Faaliyeti ile ilgili olarak oluşan kayıtların ERP yazılımına düzenli girişini yapmak.

Kalite Hedefleri ve Proses Performans Göstergeleri İzleme ve Ölçme Tablosunda tanımlanmış performans göstergelerinin ve Kalite hedeflerinin gerçekleştirilmesi için görev tanımının dışında kendisine ilave olarak verilen görevleri/aksiyonları gerçekleştirmek.