İngilizce Editör İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara(Çankaya)
  • Yayıncılık

GENEL NİTELİKLER

Engin Yayınevi 1980 yılında kurulan uluslararası bir yayınevidir. Özellikle dil öğretimi konusunda kitaplar yayımlamaktadır. Çalışma ortamı son derece huzurlu ve rahattır. Yayınevi tüm resmi tatillerde, dini ve milli bayramlarda kapalıdır. Çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, Cumartesi günü 09:00-15:00 arasındadır. Çalışan bütün personelin kendine ait bir odası ve kütüphanesi bulunmaktadır. Yayınevinin merkezi Kızılay metro istasyonuna 200 m mesafededir, bu nedenle iş yerine ulaşım son derece rahattır.

İş tanımı;

  • Yayınevimizde ağırlıklı olarak İngilizce öğreten dil kitapları, stage ve reader hazırlanmaktadır. İngilizce editörü bu kitapların hazırlanmasında veya hazırlanan kitapların resim yerlerinin ve sayfa sayılarının belirlenmesinde, dil ve anlatımının incelenerek gerekli düzeltmelerin yapılmasında aktif rol alacaktır. Rakiplerimiz Oxford, Cambridge, Penguen gibi büyük yayınevleri olduğu için yapılan işler büyük bir titizlikle yürütülmektedir. Bu nedenle, iyi derecede İngilizce bilen, editör ve yazarlarla rahat bağlantı kurabilen, sosyal ilişkilerde başarılı ve organizasyon yeteneği yüksek, İngilizce bölümü mezunu editörlere ihtiyacımız vardır.
  • İddialı işler yapmak, Avrupa yayınevleriyle yarışmak, sanat ve eğitim alanında kendinizi yetiştirmek istiyorsanız sizi yanımızda görmek istiyoruz.
  • Yayınlanmış yazıları ve çevirileri bulunan editörler tercih nedenimizdir.