İngilizce Öğretmeni-English Teachers İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara, İzmir
  • Okullar

GENEL NİTELİKLER

İstanbul Bahçelievler-Ataşehir-Beylikdüzü-Bahçeşehir kampüslerinde 26 yıllık ulusal ve uluslararası Cambridge International ve IB PYP-IB DP eğitim deneyimine sahip Özel Gökkuşağı Koleji, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında uluslararası eğitim kalitesini başkent ANKARA’ya ve İZMİR’e taşıyor.

Ankara-Çankaya (Alacaatlı)’da ve İzmir Çiğli’de öğrencilerinin akademik, sosyal, kültürel, bilişsel, sanatsal, sportif becerilerini ve bireysel potansiyellerini ortaya çıkaracak muhteşem kampüsleri için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Ankara için anasınıfı-ilkokul-ortaokul ve lise düzeylerinde ve İzmir için ortaokul-lise düzeyinde açılış onaylarını alan okul, ilk öğrencilerini kaydetmeye başladı.

Uluslararası standartlarda eğitim yolculuğunu sürdürecek okulumuzun ekibine güç katacak ve bu heyecanı paylaşacak eğitim liderleri ve öğretmenleri bizimle çalışmaya davet ediyoruz. Öğretmenlerin profesyonel gelişim ve uluslararası müfredat eğitimleri tarafımızdan sağlanmaktadır.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında görev alacak, ilgili alandan mezun, modern öğretim yaklaşımlarını ve teknolojilerini kullanan, iletişim gücü yüksek, sabırlı ve disiplinli, öğrencilerine çocuk oldukları için sevgi, yarın büyüyeceği için saygı duyan İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ arıyoruz.

After 26 years of national and international educational experience with four campuses in Istanbul, Gökkuşağı Schools are opening its doors with two new magnificient campuses in Ankara-Çankaya and Izmir-Cigli for the academic year 2022-2023.

The licences for all levels (kindergarten-primary-middle and high school in Ankara and middle-high school in Izmir) have been taken from the Ministry of Education and the campuses started to enrol first students.

We are inviting educators to join our team who will continue the educational journey in international standards in these new locations. Ongoing professional development opportunities are provided by the school.

For the academic year 2022-2023, we are looking for native and non-native ENGLISH LANGUAGE TEACHERS who have high communication skills, can use educational technologies, are principled and treat their students with tenderness and compassion.