İnşaat Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara(Etimesgut)
  • İnşaat

GENEL NİTELİKLER

Yurt içi ve dışı inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın, devam eden ve yeni başlayacak projelerinde istihdam edilmek üzere inşaat mühendisi yönetici adayları arıyoruz.

Üniversitelerin İnşaat ve ilgili mühendislik bölümlerinden mezun

Planlama, organizasyon, yönetim ve denetim kabiliyeti yüksek

İş güvenliği konusunda belge ya da tecrübe sahibi

7 yıldan fazla tecrübeye sahip,

Taşeron ilişkileri ve yönetme konusunda deneyimi olan

Malzeme bilgisine sahip,

Askerlik hizmetini tamamlamış,(Erkek adaylar için)

Ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen,

İnsan ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın,

Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek

İŞİN TANIMI

Sorumlu olduğu inşaat işlerinin Şirketin kalite, İSG politikaları ve İSG kanunları doğrultusunda yapılmasını sağlamak.

Planlama yapmak yapılan planları uygulatmak, Proje ana iş programına göre inşaat işlerinin yapımını sağlamak ve denetimini yapmak.

Altyükleniciler tarafından tamamlanmış imalatların kontrolünü yapmak, ilgili kalite kontrol kayıtlarını oluşturmak ve üst yönetime iletmek.

Altyüklenici tarafından hazırlanacak hak edişlere esas metrajların, malzeme hesaplarını ve detay iş programlarının kontrolü ve takibini yapmak.

Proje sahalarında çalışanlar yada alt yüklenicilerin hak edişlerini kontrol etmek onaylamak ve teknik ofise iletilmesini sağlamak.

Günlük üretim için gereken makine ekipman ihtiyacını saptayarak teminin sağlanması için gereken girişimleri yapmak.

Yönetimindeki projelerin proje başlangıç aşamasından bitimine kadar tüm planlama organizasyon yürütme ve denetim faaliyetlerinden sorumlu olmak.

Projenin yapım sahasındaki her türlü teknik, lojistik, mali ve idari organizasyonun takibinin yapılmasından, proje ile ilgili kararların alınması, yönetimi ve raporlanmasından sorumlu olmak.

Yönetim Kurulu onayını almış ve görevlendirildiği proje ya da projeleri Genel Müdürlük onayıyla kalite yönetim sistemine uygun olarak planlayacak, bütçelendirmek, mobilizasyonunu kurmak ve onaylı bütçeye uygun zaman ve maliyette tamamlanmasını sağlamak.

Projenin başından sonuna kadar ekibinde bulunan tüm personelin iaşe ibade ulaşım yemek ve diğer sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli organizasyonu yapmak.

Dizayn Ofisten gelen projeleri inceleyerek inşaatı hız ve maliyet bakımından etkileyecek konularda öneriler geliştirecek, gerekli müdahalelerle uygun hale getirilmesini sağlayacak.

Onaylı tedarikçi ve taşeron listelerinin oluşturulmasında Satınalma Birimi ile işbirliği yapmak

Kontrolünde çalışan alt yüklenici personeli de dahil olmak üzere tüm personelin teknik eğitim ihtiyacını belirler gerekli talepleri yapar ve şantiye eğitim planlarında gösterilen eğitimleri zamanında gerçekleştirmek için kendi ekibini koordine etmek.

Alt yüklenici firmalar ile gerek işin yürütülmesi gerekse işin sonlandırılması ve yapılan işin teslim alınması ve teknik birime iletilmesinden, yapılan işlerin kalite kontrol ve taşeron iş sözleşmelerine uygunluğunu ekibi ile denetlemek,

Planlama-bütçe-maliyet kontrol verilerinin hazırlanmasını sağlamak, takibini yapmak,