İnşaat Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)
  • İnşaat, Ticaret

GENEL NİTELİKLER


Cyccle Homes, Cyccle A.Ş. nin kardeş firması olup, Istanbul özelinde Konut ağırlıklı Gayrimenkul Yatırım, Geliştirme ve Inşaat yapan firmasıdır. Cyccle Homes olarak Istanbul, Sarıyer ve Beykoz bölgelerinde bulunan, 2 adet Apartman ve 1 Villa konut projemizde, yatırımcı, uygulamacı ve Mimari ekip arasında, Cyccle Homes Yönetimi ile birlikte proje koordinasyonu yapacak, tam zamanlı Proje Inşaat Muhendisi aramaktayız.


Aday mühendislerimizin Istanbul içerisinde, tercihen Sarıyer ve Beykoz bölgelerinde, Konut projelerinde tecrübelerinin olması gerekmektedir. Minimum 10 seneye yakın tecrübe talep etmekteyiz. Temel ve Zemin işleri, Elektrik, Mekanik, Çatı ve Cephe alanlarında, aynı şekilde Projenin Belediye ve Bürokrasi tarafında tecrübeli ve uzman olması gerekmektedir.


Projelerimiz; Enerji verimli, Çatılarında Elektrik ve Termal Güneş panelleri olup, yapının elektrik ve mekanik sistemleri de Yenilenebilir Enerji Sistemleriyle uyumlu olan, Yüksek yalıtımlı yapılar olacaktır. Dolayısıyla adayların aynı şekilde Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Yeni Inşaat malzemeleri ve sistemlerine aşina olması beklenmektedir.


Pozisyonumuz Proje bazlı değildir. Uzun soluklu bir pozisyondur. Uzaktan çalışma ve haftalık belirli günlerde Ortaköy Ofisimizde Toplantılar şeklinde olan bir pozisyondur. Proje başaladığında, tam zamanlı şantiye ofisinde çalışacak şekilde düşünülmelidir.