İş Analist Uzman Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara(Çankaya)
  • Yazılım

GENEL NİTELİKLER

Yazılım ve iş zekası ürünü geliştirme takımlarımızın iş analizi bölümünde yer almak istiyorsanız, bu ilanımıza başvurabilirsiniz.

5 Bin'i yurtdışında, 250 Bin kayıtlı kullanıcılı TURBOARD iş zekası yazılımını ODTÜ'de geliştiriyoruz. Dünya devlerine başarıyla meydan okuduğumuz mücadelemizde, sizi de kendi limitlerinize meydan okumaya çağırıyoruz.

İş zekası yazılımımız TURBOARD ve onun ürettiği çeşitli iş zekası projelerinde müşteri istek ve sorunlarını anlayıp ilgili birimlere uygun teknik dil ile aktarma işinde görev almak yeni nesil - yerli iş zekası yolculuğumuzda bizimle birlikte olmak isteyen, Ankara'da ikamet edebilecek takım arkadaşları arıyoruz.

Başvuru sürecinde öncelikle genel yetenek testi yapılacak sonrasında bir çalıştay çalışmasının ardından uygun arkadaşlar takımımıza katılacaktır.

Başarılı adaylar TURBOARD'daki yolculuklarında öncelikle veri görselleştirmesi temellerini öğrenecek, sonrasında iş analizi görevleri alacaklardır. İlerleyen süreçte kendilerini proje yönetimi konusunda geliştirmeleri beklenecektir.

Deneyim bir artı olsa da, olmazsa olmaz nitelikler iyi insan ilişkileri, müşteri beklentilerini saptayabilmek ve yönlendirebilme yeteneği ve enerjik çözüm takibi olacaktır.

İngilizce bilgisi önemli bir artı olacaktır.

Deneyimsiz ama dikkatli ve etkin adaylar bu pozisyonda yetiştirilebilir.