İş Geliştirme Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)
  • Danışmanlık, Diğer

GENEL NİTELİKLER

M&R Group, endüstriyel mallar için faaliyet gösteren global tedarik şirketidir. Münih, Houston, Sao Paulo ve Hong Kong'daki satın alma ofislerimiz ile MRO / C malzemeleri için tedarik zinciri çözümleri sunuyoruz.

1989'dan beri M&R Group, küresel ölçekli tedarik ağı kurmuştur. Bu kapsamda satın alma yöntemlerimiz teknoloji, iletişim ve piyasalardaki güncel gelişmelere göre kalıcı olarak uyarlanmaktadır.

Böylece müşterilerimiz kapsamlı bir uluslararası pazar, ürün ve lojistik bilgi birikiminden yararlanmaktadır. Ayrıca verimlilik, kalite ve maliyet bilincine odaklanan birinci sınıf ve yenilikçi bir danışmanlık hizmetinden istifade ederler.

Almanya merkez ofisimize dayanarak, son yirmi yılda müşterilerimizle işbirliği içinde yeni pazarlar, ülkeler ve kıtalar geliştirdik. Bugün M&R Group, Arjantin, Brezilya, Meksika, Hong Kong ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yan kuruluşları ile birlikte, global sahada hizmet vermektedir.

****

Türkiye ve Orta Doğu pazarları ile ticari ağımızı genişletmek amacıyla, yeni merkez şubemizi İstanbul’da açmaya karar verdik. Bu kapsamda bizimle çalışmak isteyen güvenilir ve aşağıdaki niteliklere sahip elemanlara ihtiyacımız vardır.

Genel Nitelikler ve iş tanımı:

- Alman endüstriyel ürünler tedarik şirketi M&R Group AB ve Ortadoğu bölgesindeki faaliyetleri için yeni teşkil edilen Türkiye-İstanbul şubesine, satıştan lojistiğe kadar uzanan tedarik faaliyetlerinde iletişimi güçlü elemanlar alınacaktır.

- Söz konusu elemanlar öncelikle (ilk 3 ay) sözleşmeli/freelance, bilahare arzu edilen performans ve diğer şartlara bağlı olarak kadrolu olarak istihdam edilecektir.

Başvuru Şartları:

- Almanca, İngilizce, Arapça ve/veya diğer AB dillerinden birini veya birkaçını; ticari yazışmaları ve konuşmaları ifa edebilecek kadar biliyor olmak.(Zorunludur)

- Dış ticaret, İş Geliştirme, lojistik ve pazarlama konularında uzun vadeli kariyer hedefleyen genç adaylar - Kadın veya Erkek , 22-35 yaş aralığı –(Zorunludur).

- Üniversitelerin (2-4 yıllık) Dış ticaret, İşletme, Ekonomi, Endüstriyel Tasarım, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

- Seçilen adayların, başlangıç eğitimleri kapsamında tabi olacakları uzaktan eğitim kapsamında ve raporlama faaliyetlerine ilişkin; bilgisayar ve arayüz kullanıcı programlarına ERP, CRM, Microsoft Office Programları vb.(aşina olmak)

- Avrupa yakasında ikamet edenlerin ulaşım problemiolmaması.

Pozisyon Bilgileri:

Departman: İş Geliştirme ve Ticari Süreç faaliyetleri (fiyat teklifi hazırlama, analiz ve raporlama)

Çalışma Şekli: Tam zamanlı

Pozisyon seviyesi: İş Geliştirme Sorumlusu. -Ticari Süreç Sorumlusu

Şehir: İstanbul/Anadolu Yakası


Not: Lütfen zorunlu olarak ifade edilen bölümlere dikkat ediniz.