İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Antalya(Döşemealtı)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler

GENEL NİTELİKLER

Endüstriyel tip mutfak cihazları üretimi yapan Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamızın Kalite departmanında görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip yeni çalışma arkadaşları aramaktayız.

· A veya B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı belgesine sahip,

· Tercihen sanayi sektörlerinde/çok tehlikeli/tehlikeli iş kollarında İSG alanında en az 5 yıl tecrübeli,

· ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi , ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 45001İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği hakkındaki kanun için bilgi sahibi olmak.

· Planlı veya plansız, saha denetimleri veya kontrolleri yapmak, gereken düzeltici faaliyetleri uygulatmak,

· Şirketin risk analizini, acil durum eylem planını ve acil durum tatbikatını yapmak,

· İş sağlığı ve güvenliği gerekliliği olan tüm eğitimlerini gerçekleştirmek,

· Ortam ölçümlerinin takibinin yapılması, raporlanması ve gerekli iyileştirmelerin planlanarak kurum içerisinde devreye alınmasını sağlamak,

· Ramak kala olaylarının takibini sağlaması, raporlanması, önleyici faaliyetlerin planlanması ve uygulanmasını sağlamak,

· Bakanlık denetimlerine her an hazır olmak ve denetimde sorumluluk almak,

· Üst yönetimi riskler konusunda sürekli bilgilendirmek ve gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak,

· İşyerinde meydana gelen iş kazası ve meslek hastalıklarının nedenlerinin araştırılması ve tekrarlanmaması için alınacak önlemler konusunda çalışmalar yaparak işverene önerilerde bulunmak.

· Kişisel koruyucu donanımların kullanımı, bakımı, muhafazası ve test edilmesi konularının iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına ve genel iş güvenliği kurallarına uygun olarak sürdürülmesini sağlamak için işverene önerilerde bulunmak.

İş Tanımı: Fabrika faaliyetlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği kuralları çerçevesinde kanun ve mevzuatlara uygun olarak yürütülmesi, düzeltici ve önleyici faaliyetlerin gerçekleştirilerek risklerin ortadan kaldırılması, saha uygulamalarının denetimi ve raporlanması, güncel mevzuat değişikliklerinin takip edilerek aksiyon planlarının oluşturulması ve İSG konularındaki tüm çalışmalara destek verilmesinden sorumlu olunacaktır.