İşe Alım Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Kağıthane)
  • Bilişim, Yazılım, Bankacılık, Borsa, Finansal Teknolojiler

GENEL NİTELİKLER


Genel bakış

2017’de kripto para işlem platformu olarak kullanıcıyla buluşan Paribu, bugün global standartları belirleyen bir teknoloji şirketi olarak yolculuğuna devam ediyor. Beşinci yılımızı geride bırakırken 5 milyonu aşkın kullanıcımız yarının dünyasını Paribu’yla yakalıyor. Biz de onlardan aldığımız güçle, öncü teknoloji projelerine imza atmaya devam ediyoruz. 2022’de Türkiye’nin ilk bağımsız blokzincir projesi Paribu Net’i ve blokzincir girişimlerine yatırım amacıyla kurulan Paribu Ventures’ı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Paribu yalnızca teknoloji değil; kültür, sanat, eğitim ve sporun geleceği için de sorumluluk alıyor. Paribu Hub’da yıl boyunca düzenlenen eğitim ve programlarla blokzincir ekosisteminin gelişimine katkı sağlıyoruz. Team Paribu çatısı altında milli sporcularımızı destekliyoruz. İKSV ve DasDas ile kültür sanatta, UNICEF ve TOG ile sosyal sorumluluk alanında birlikte yürüyor; Sen De Gel Derneği’nin iş birliğiyle, Afrika’da temiz su erişimine destek oluyoruz.

Paribu’da kimler var?

Paribu’nun beş yıllık serüvenine tüm bu başarıları sığdıran harika bir ekibi var. Onlar, geleceği beklemek yerine şekillendirmek için tutkuyla çalışıyorlar. İşleri teknoloji ve yenilikler üzerine kurulu. Bu yüzden hayata ve insana karşı merakları hep canlı.

Takım olmaya ve birlikte üretmeye değer veriyorlar. İyi birer takım arkadaşı oldukları için doğru iletişim kurabilmek, sorumluluk almak ve farklı görüşleri önyargısız değerlendirebilmek konusunda özenliler.

Yaratıcı, cesur ve üretkenler. Hedefleri büyük. Bu yüzden şimdi o hedeflere birlikte ulaşabilecekleri yeni takım arkadaşlarını arıyorlar.

Rol: İşe Alım Uzmanı

İşe Alım Uzmanı, Paribu ihtiyaçları doğrultusunda işe alım süreçlerine destek verecek, özellikle toplu işe alım süreçlerinde aktif rol alıp, yürütülmesinden sorumlu olacak.

Sorumluluklar

  • Sorumluluğundaki rolün işe alım sürecinin uçtan uca yönetimi (ihtiyaç belirleme, ilan hazırlama, aday tarama, ön değerlendirme aşamalarını yürütme, mülakat organizasyonu, iş görüşmesi, referans kontrolü başta olmak üzere tüm sürecin takibi ve raporlaması)
  • Toplu işe alım süreci yürütülen roller için işe alım sürecinin tasarlanması, operasyonunun yönetimi ve sürecin raporlanması
  • İşe alım süreçlerinin geliştirilmesi ve kalitesinin arttırılması için yerel ve global uygulamaların, işe alım trendlerinin takip edilmesi ve bu doğrultuda süreç iyileştirme çalışmalarının yürütülmesi

Genel nitelikler

  • Üniversitelerin İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Psikoloji, Sosyoloji, İşletme Mühendisliği veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden en az lisans derecesiyle mezun
  • İşe alım süreçlerinde -tercihen toplu işe alım dahil- en az 3 yıl deneyim sahibi
  • LinkedIn, Kariyer.Net vb. işe alım platformları ve aday takip sistemlerinden herhangi biri günlük iş hayatının ayrılmaz bir parçası olan
  • Yetkinlik bazlı mülakat tekniklerine ve grup görüşmesi kurgularına hakim
  • İş alanıyla ilgili global gelişmeleri takip edebilecek ve şirketin global iletişim süreçlerinde yer alabilecek düzeyde İngilizce bilen adayların başvurularını bekliyoruz.

Başvuru süreci
Eğer başvuru aşamasına geldiysen, ayrılmadan önce başvuru süreciyle ilgili iki kısa bilgilendirmemiz var:

  • Başvurular üzerinden yapılacak ilk detaylı değerlendirmenin sonunda sadece ilgili rolün ihtiyaçlarına uygun olduğu belirlenen adaylarla iletişime geçilecektir. Bu konudaki anlayışın için teşekkür ederiz.
  • Paribu’da tüm başvurular yaş, cinsiyet, din, ırk, engel ve medeni durumdan bağımsız olarak ve kişisel verilerin korunması esaslarına bağlı kalınarak değerlendirilmeye alınmaktadır.