Junior İş Zekası Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara(Çankaya), İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • Bilişim, İnternet
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Veri çağında veri ile ilgili mesleğiniz olmasını istiyorsanız, veri çağı oyuncağı TURBOARD takımına katılmak için başvurabilirsiniz.


5 Bin'i yurtdışında, 250 Bin kayıtlı kullanıcılı TURBOARD iş zekası yazılımını ODTÜ'de geliştiriyoruz. Dünya devlerine başarıyla meydan okuduğumuz mücadelemizde, sizi de kendi limitlerinize meydan okumaya çağırıyoruz. Çalıştığımız her kurumun verisi kendi öyküsünü içerir. Gelin bu öyküleri birlikte okuyalım ve anlatalım.


İş zekası yazılımımızın uygulamalarında görev almak yeni nesil - yerli iş zekası yolculuğumuzda bizimle birlikte olmak isteyen, Ankara veya İstanbul'da ikamet edebilecek takım arkadaşları arıyoruz.


Başvuru sürecinde öncelikle genel yetenek testi yapılacak sonrasında bir çalıştay çalışmasının ardından uygun arkadaşlar takımımıza katılacaktır.


Başarılı adaylar E-Kalite'deki yolculuklarında öncelikle veriyi nasıl yorumlayacaklarını ve karar vericiler için en uygun nasıl görselleştireceklerini öğrenecek, sonrasında kendilerini SQL ve ETL teknik alanlarında da geliştireceklerdir.