Junior SAP Consultant İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Ataşehir)
  • Bilişim Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

Dünya lideri yazılım SAP’nin Platin İş Ortağı olarak, kurumsal iş uygulamaları ve yeni nesil teknolojiler alanında faaliyet gösteren NTT DATA Business Solutions Türkiye, 750’den fazla kuruma, Türkiye’de 1200 kişilik uzman ekibiyle, dijital dönüşüm konusunda uçtan uca çözümler sunuyor. Başta SAP çözümleri olmak üzere sunduğu yazılım çözümlerinin tasarımını, uygulamasını ve yönetimini gerçekleştirerek, bu çözümleri kurumların ve kurum çalışanlarının iş ihtiyaçlarını en iyi iş uygulamaları ile karşılayacak şekilde zenginleştiriyor. NTT DATA Grubunun gücü ile global yetkinliklerini ve sektörel uzmanlıklarını, yerel deneyimle birleştiren NTT DATA Business Solutions, 30’dan fazla ülkede 10 binden fazla çalışanıyla dünya çapında hizmet veriyor. 30 yılı aşkın süredir güveni değere dönüştüren şirket, 2000’den bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor.

Büyüyen organizasyonumuz için Yurtiçi/Yurtdışı projelerimizde ekibimizin bir parçası olacak yetiştirilmek üzere“SAP BW – SAP EPM – SAP PaPM “ danışman adayları arıyoruz.

· Üniversitelerin Mühendislik ve İşletme fakültelerinden mezun (tercihen Endüstri/ İşletme/ Bilgisayar Mühendisliği, Enformatik, İşletme Enformatiği v.b. gibi

· Tercihen yazılım projelerinde aktif olarak yer almış

· Analitik düşünme yeteneğine sahip

· Ekip çalışmasına yatkın ve şirketimizin dinamik yapısına uyum sağlayabilecek

· Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda çözüm üretebilecek,

· Güçlü iletişim yeteneğine sahip,

· Çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip,

· Tercihen Almanca bilgisi olan

· Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek

· Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan,

· Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,