Kalite Güvence Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Sakarya(Arifiye)
  • Ticaret

GENEL NİTELİKLER

Aranan Nitelikler

· - Cinsiyet: Erkek/Kadın·
- Yaş: 27 – 40 yaş arasında
- Erkek adaylar için askerliğini yapmıŞ
- Eğitim: Mühendislik fakültelerinden mezun olmuş
- İş deneyimi olan (en az 5 sene)
- Sistem belgelendirme konularında deneyimli (IATF16949; ISO 45001, ISO 14001, ISO 10002)
İyi derecede Ms programı bilen
Logo, Tiger3, ERP programlarını kullanabilen
Liderlik kabiliyeti olan
Diksiyonu düzgün ve kendini ifade edebilen
İletişim kurmakta zorlanmayan
İş tanımı

Şirketin stratejik yönü ve bağlamı ile uyumlu; Kalite, isg, çevre,bilgi güvenliği, müşteri memnuniyetinin sağlanması ve Entegre Sistemlerinin geliştirilmesi ve müşteri odaklılığı ve Entegre Yönetim Sistemi Politikası doğrultusunda Entegre El Kitabı'nı hazırlanmasını ve güncel tutulmasını sağlamak.

· Entegre Yönetim sisteminin, Sistem prosedürleri ve diğer prosedür, talimat ve formların hazırlanmasını ve uygulanmasını sağlamak.

· Entegre Sistemlerinin geliştirilmesi ve müşteri odaklılığı için alt birimlerle ortaklaşa çalışmalar yapmak, personeli yönlendirmek. Tüm çalışanların kalite standartları gereği şirket prosedür, talimat ve iş akışları hakkında tam ve yeterli bilgiye sahip olmalarını sağlamak.

· Entegre yönetim sistemi uygulamalarının, Kalite Güvence Sistem aktivitelerinin denetimi, gerektiğinde düzeltme faaliyeti alarak, kalite ve muayene test planlarının hazırlanmasını gerçekleştirmek.

· Ürün ve hizmet kalitesinden, tümüyle sorumlu kontrat / sipariş isteklerini / müşteri özel isteklerini ve şartlarını dikkate alarak, kalite ve muayene test planlarının hazırlanmasını gerçekleştirmek.

· Kontrat / sipariş şartları içinde yer aldığında, kalite planlarının müşteri tarafından onaylanması ile ilgili işlemleri yürütmek

· Şirket içi iç denetimleri yapmak. Gerektiğinde tedarikçi denetimlerini yapmak.

· Karlılığı maksimize etmek için hedefleri yönlendirmek.

· İmalat - ürün - hizmet kalitesini geliştirmek için inceleme, değerlendirme ve koordinasyon fonksiyonlarını yürütmek, öneriler oluşturarak Genel Müdüre sunmak.

· Kontrat / sipariş isteklerine, ürün spesifikasyonlarına, müşteri özel istek ve şartlarına, standartlara, yasal mevzuatlara vs. uygun olmayan hammadde, yarı mamul parçanın imalatta kullanımına, hatalı imalatın devamına mani olmak, üretim ve sevk işlemlerini durdurmak.