Kalite Kontrol Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Ümraniye)
  • Bilişim Makine ve Ekipmanları

GENEL NİTELİKLER

Firmamız 2007 yılında bakır işleme, alçak gerilim, orta gerilim panoları, sac metal konstrüksiyon tasarımı ve imalatı yapmak ve bu hizmetleri müşterilerine en doğru şekilde sunmak amacıyla kurulmuştur.


Geçmiş deneyimlerimizi teknolojik gelişmelerle birleştirerek bu günkü imalat yöntemleri, artı kendi bünyemizde bulunan AR-GE ve dizayn çalışmalarından çıkan olumlu sonuçlar ülkemizin imalat sektörüne katkı yapmış olup, uuslararası alanda da dikkat çekerek müşteri memnuniyeti oluşmuştur. Daha iyi hizmet verebilmek için imes organize sanayi bölgesinde modern tesis ve ekipmanlarımız ile kaliteli, güvenilir ve hızlı üretim ve tasarım çalışmalarımız devam etmektedir.

İstanbul Ümraniye İmes’te bulunan, üretim konusunda faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere aşağıda yer alan niteliklere sahip ve ilgili görev tanımıyla çalışacak Kalite Kontrol Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır.

Teknik resim okuyabilen

Mekanik Ölçme yapabilen (Mikrometre - Kumpas vb.),

En az 2 yıl deneyimli,

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

Ms Office Programlarını Kullanabilen,

Giriş, proses ve final kalite kontrol işlerinin tamamını gün içinde sürekli yapabilecek, konu hakkında doküman hazırlayabilecek ve konu hakkında sistem kurabilecek

Takım çalışmasında başarılı,

Kalite yönetim sistemi hakkında bilgi sahibi

Askerlik görevini yapmış.

İş Tanımı ;

Giriş kontrol, ilk numune, proses kontrol ve final kontrol faaliyetlerinden sorumlu olacak,

Son kontrollerde ve sevkiyat sırasında sevk onayını verebilecek,

Gerekli ölçümleri; ISO9001 , ISO14001 Kalite Yönetim Sistemine uygun, belirli bir plan doğrultusunda gerçekleştirecek ve raporlayacak,

Sistem dökümanlarının hazırlanmasında yardımcı olacak,

Oluşan hataların giderilmesi ve tekrar oluşumunu engellemek için döf’leri düzenleyip kontrollerini sağlayabilecek.