Kalite Yönetim Sistemleri Uzman Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir(Kemalpaşa)
  • Kimya

GENEL NİTELİKLER

KANAT BOYA’DA KARİYERİNE RENK KAT!

Boya sektöründe 1986 yılından beri faaliyet gösteren KANAT BOYA, koruyucu boyalar ve kaplamalar, plastik mutfak eşyaları, genel sanayi boyaları, otomotiv yan sanayi boyalarının üretimi konusunda faaliyet göstermektedir. Üretim kapasite ve kalitesini arttırmak amacıyla yatırımlarına aralıksız devam eden KANAT BOYA; Ar-Ge Merkezinde kendi teknolojisini üretmekte, tüm aktivitelerini uluslararası standartlara uygun yapmaktadır.

KANAT BOYA, sürdürülebilir bir gelecek için üretim prosesinin her aşamasında, doğal kaynakların kullanımı ve atıkların azaltılması için çalışmalar yapar ve doğa dostu ürünler geliştirir.

İzmir Kemalpaşa’daki şirketimizde, Kalite Yönetim Sistemleri Uzman Yardımcısı olarak aramıza katılmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip ekip arkadaşı aramaktayız.

Genel Nitelikler:

· Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

· Tercihen benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyim sahibi,

· İleri seviyede İngilizce bilen,

· MS Office programlarını aktif kullanabilen,

· Analitik düşünebilen, sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın.

İş Tanımı

· Kalite yönetim sistemi ile ilgili dokümanların dağıtımı, revizyonu, izlenmesi, yürürlüğe alınması ve yürürlükten kaldırılması ile ilgili faaliyetleri yürütmek,

· Düzeltici / önleyici faaliyetlerin prosedüre göre takibini sağlamak,

· Tüm Kalite Yönetim Standartlarının uygulanmasını, sürdürülmesini, planlanmasını ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak.

· Müşteriler ve gözetim şirketleri tarafından yapılan tetkiklere katılmak, bu tetkikler ile ilgili raporlamaları yapmak ve gerekli faaliyetlerin tamamlanmasını sağlamak.

· Müşteri şikayetlerinin ve isteklerinin incelenmesi için yapılan çalışmalara katılmak, şikayet süreci kayıtlarını tutmak, yayınlarını yapmak.

· Uygun olmayan ürün-hammadde sürecinin takip etmek, kök neden araştırmalarına katılmak.

· Sürekli iyileştirme çalışmalarına katılmak, öneriler geliştirmek.

· Kalibrasyon ve ölçüm sistemleri analiz faaliyetlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak.

· Periyodik kalite göstergeleri ile birim performans raporlarının hazırlanmasını ve yayınlanmasını sağlamak.