Kalite Yönetim Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Ümraniye)
  • İş Güvenliği ve Sağlığı, Hizmet

GENEL NİTELİKLER

TS EN ISO/IEC 17025 ve TS EN ISO/IEC 17065 standardı gerekliliklerini yerine getirmek ve kurum içerisinde yayılımını sağlamak.

TS EN ISO/IEC 17025 ve TS EN ISO/IEC 17065 standardıyla ilgili gerekli dokümanları hazırlamak veya hazırlatmak, kontrol etmek, yayınlamak, güncelliğini sağlamak ve muhafaza etmek.

Laboratuvar birimlerinin TS EN ISO/IEC 17025 standardı şartlarına uygun olarak çalışmasını sağlamak, yapılan çalışmaları kontrol etmek ve birimler arası koordinasyonu sağlamak.

İç ve dış denetimlerde tespit edilen uygunsuzlukların kapatılması için gerekli olan faaliyetleri yürütmek.

İç denetimleri organize etmek, sonuçlarını raporlamak, düzeltici ve önleyici faaliyetlerin takibinde ilgili kişilerle koordineli çalışmak.

Uygulanmakta olan yönetim sistemiyle ilgili çalışmalar ve sistem performansı hakkında Üst Yönetim’e raporlama yapmak.

Yönetim sistemi kapsamında gerektiğinde dış kuruluşlarla laboratuvar arasındaki iletişimin yürütülmesini sağlamak.

Süreç ve yönetim sisteminin geliştirilmesi amacıyla iyileştirilmesi gereken faaliyetleri tespit etmek, Laboratuvar Müdürü ile birlikte değerlendirmek, bu doğrultuda düzeltici ve önleyici faaliyetleri başlatmak.

Laboratuvar faaliyetleri kapsamındaki eğitim, seminer, kongre, konferansları takip etmek ve katılım için gerekli organizasyonu yapmak.

Yıllık eğitim planını oluşturmak, bu plan doğrultusunda iç ve dış eğitimleri organize etmek, yönetim sistemiyle ilgili eğitimleri vermek.

Yeterlilik testi katılımlarını organize etmek ve ilgili kayıtları tutmak.

Hizmet kalitemizi artırmak adına anketler yapılmasını sağlamak ve bu anket sonuçlarına göre iyileştirme faaliyetlerini organize etmek.

Kalite ve teknik kayıtların düzenli tutulmasını ve arşivlenmesini sağlamak.

Tüm personelin TS EN ISO/IEC 17025 ve TS EN ISO/IEC 17065 standardı şartlarını öğrenmesi, uygulaması, iyileştirme önerileri sunması ve planlanan iyileştirme çalışmalarına aktif olarak katılması amacıyla yönlendirilmesini sağlamak.