Kariyer.net İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari(Merkez), Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)
  • Danışmanlık
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Pandemi Etkisi sürecimizi yavaşlattı. Tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz. Anlayışınız için teşekkürler

Standards and Partners Operasyon4.0 teknolojisi bizlere Türkiyeden tüm dünyanın muhasebe ve finans operasyonlarını yapmamızı sağlıyor.

Operasyon 4.0 1'ci seviye ve 2'nci seviye sertifikasyonlu adaylar önceliklilidir.

Level 1 : Business Confort Junior

Level 2 : Business Manager

Level 3 : Business Master


Aranan İki Temel Yetenek:

Dil ve Global Muhasebe Bilgisi

IFRS, US GAAP, UK GAAP, EMEA GAAP gibi bilinen sistemler veya diğerleri konusunda tecrübeniz var ise bu ilana başvurunuz. Yazılı dil yeteneğiniz yeterli olacaktır.

Dil yeteneğiniz için şu an birşey yapamayız. Ancak yeterli çalışma gücünüz var ise, bu sistemleri öğrenmenize ve bu yetenekleri kaanmanıza yardımcı olabiliriz.


Müşteri yönetimi ile gerektirecek konuşulan yabancı dil ihtiyacı farklı sınıfta değerlendirirlecektir.


Eğer siz de dünyanın neresinde olursa olsun bir şirketin operasyonlarını yönetecek yetenekte veya gelişme sürecinde olduğunuzu düşünüyorsanız bu ilana başvurmalısınız.

Size göndereceğimiz SMS ile başvuru süreciniz iletletilecektir. Lütfen takip ediniz.



En İyi Dileklerimizle

Standards and Partners

Trust and Run