Kariyer.net İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Şişli)

GENEL NİTELİKLER

GENEL BAŞVURU

HAKKIMIZDA


İstanbul Moda Akademisi (İMA), moda ve modayla ilgili tüm alanlarda yenilikçi ve modern bir yaklaşımla eğitim faaliyetleri yürüten, uluslararası platformlarda kabul görmüş, Türkiye’nin en yetkin moda okullarından biridir. Avrupa Birliği, Ekonomi Bakanlığı ile İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) işbirliğiyle 2007 yılında kurulan İMA’nın hedefi; moda, tasarım ve sanat bilinci yüksek uluslararası pazarlar farkındalığı olan moda tasarımcıları yetiştirmek ve Türkiye’nin en temel endüstrilerinden tekstil ve hazır giyim alanına, sektörün geleceğine yön verecek yaratıcı ve yenilikçi işgücünü kazandırmaktır.


GENEL NİTELİKLER


İMA bünyesinde mevcut ve / veya oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirmek üzere Genel Başvuru ilanımız açılmıştır. Bu ilanımız genel başvuru niteliğinde olup belirli bir pozisyona yönelik yayınlanmamıştır. Uzmanlık alanınıza yönelik yayınlanmış bir ilanımız yoksa, çalışmak istediğiniz departman ve pozisyonu ön yazınızda belirterek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Genel Başvuru ilanına yapılan başvurular, aday veri tabanımızda saklanacak olup uygun pozisyonlar oluşması durumunda değerlendirmeye alınacaktır.


Departman

Eğitim Departmanı

Pazarlama ve İletişim Departmanı

Satış Departmanı

İş Geliştirme Departmanı