Kırpart Bakım Mühendisi (Otomasyon) İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa(Orhangazi)
  • Enerji, Otomotiv , Oto Yedek Parça ve Yan Sanayi, Holding / Şirketler Grubu, Denizcilik

GENEL NİTELİKLER

Kıraça Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kırpart Otomotiv, motor komponentleri üretiminde sektörünün önde gelen üreticilerinden olan Kırpart, 1998 yılından beri otomotiv yan sanayisinde; dünyanın başlıca Orijinal Parça Üreticileri (OEM) için güvenilir bir çözüm ortağı olarak yer almaktadır.

Bursa/Orhangazi’ de bulunan Kırpart Otomotiv ’de Bakım Mühendisi olarak görev yapacak; aşağıda belirtilen özellikleri taşıyan donanımlı ve enerjik bir takım arkadaşı arıyoruz.


GENEL NİTELİKLER

* Üniversitelerin Elektrik ve Elektronik, Mekatronik, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Makine Mühendisliği vb. bölümlerinden mezun,

* Çok iyi derecede ingilizce dil bilgisine sahip,

* Otomasyon, PLC, Mekatronik konusunda deneyimli,

* PLC programları, sürücüler konusunda deneyimli,

* Üretim makinaları ve kritik tesislerden veri toplama, yönetme ile ilgili bilgi sahibi,

* Hidrolik, Pnömatik konularında bilgi sahibi.


İŞ TANIMI

Üretim parkurumuza katılan makinaları, otomasyon /mekatronik olarak hızlı bir şekilde devreye almak. Makinaları - Otomasyonel ve mekatronik açıdan seri üretime geçirmek. Üretim hattındaki makinalardaki arızalara kalıcı çözümler üretmek. Makinaları prosesi otomasyonel ve mekatronik anlamda geliştirmek. Önleyici, koruyucu ve kestirimci bakım süreçlerini geliştirmek. Yardımcı tesisler (pompa istasyonları, kompresörler, jeneratörler, içme suyu sistemi, trafo ve doğalgaz istasyonları vb.) verimli çalışmasını sağlamak.