Kurumsal İletişim Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Ataşehir)
  • Metal Sanayi

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER

Kurumsal İletişim Sorumlusu

-GÜNOK GRUP 1974 yılında kurulmuş ülkemizin üretim tecrübesi konusunda ender firmalarındandır. 2005 yılından bu yana GÜNKO ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER olarak 19”Rack Kabinet ve aksesuarları, Telekom Saha Kabinetleri, Server ve Datacenter Kabinetleri ve IT sektörüne yönelik geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

-Endüstriyel üretim yapan, B2B iş modeli ile çalışan şirketimizin tüm marka ve pazarlama iletişimini yönetecek, üniversitelerin ilgili bölümünden -tercihen endüstriyel tasarım bölümü- mezun olmuş,

-B2B Marka İletişiminde en az 3 yıl tecrübeli

-Teknik yönü kuvvetli, teknik çizim okuyabilen,

-Ürün datasheetlerini hazırlayabilecek seviyede Microsoft Office Programları ve Adobe Illustrator veya Adobe Photoshop gibi grafik programları hakkında bilgi sahibi,

-Tercihen İngilizce bilen

-Google Analytics, SEO, Google Ads, platformlarını kullanabilen ve verileri analiz edebilen,

-Sosyal Medya mecralarımızı, Web Sitemizi, basılı materyallerimizi periyodik olarak güncellenmesini sağlayacak,

-Reklam, PR, Medya Satın Alma Ajansları ile çalışma deneyimi olan

-MS Office programlarına hâkim

-Güçlü iletişim becerilerine sahip, ekip çalışmasına yatkın,

-Anadolu yakasında oturan

-Erkek adaylar için askerliğini yapmış

-Mesai Engeli olmayan,

-Aktif olarak araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan.

Adayın Görev Tanımı

Markamızın ve ürünlerimizin daha tanınır ve bilinir olması için gerekli her alanda pazarlama çalışmalarının koordinasyonunu sağlayacaktır. Kısa sürede ürünlerimize, pazarımıza, rakiplerimize, müşterilerimize ve potansiyel müşterilerimize hakim olarak şirketimizin pazarlama stratejilerine katkı sağlayacaktır. Pazarlama planımızın hazırlanmasına katma değer katacak ve disiplinli şekilde planının uygulanmasını sağlayacaktır. Markamızın ihtiyacı olan dijital, basılı tüm reklam ve tanıtım materyallerinin düşünülmesi, üretilmesi ve müşteri ile buluşturulması sürecini yürütecektir.

Reklam ve tanıtım iş kalemlerinde Yönetim, Satış, Ar-Ge departmanlarımız merkezinde yer alarak reklamı ve tanıtımı yapılmaya değer bilgileri toplama, belgeleme, görselleştirme ve yayınlama koordinasyonu sağlayacaktır.

Reklam ajansı, PR ajansı, Medya Satın Alma ajansı ile koordineli çalışarak; mevcut müşterilerimiz ve potansiyel müşterilerimiz için yaratıcı, özgün kampanya fikirlerinin bulunmasını sağlayacaktır. Satış artırıcı, marka değeri artırıcı fikirleri hayata geçirilmesi konusunda yetkili ve sorumlu olacaktır. Bu anlamda web sitemizin, dijital kanallarımızın, sosyal medya mecralarımızın, basılı materyallerimizin promosyonlarımızın nitelikli bir seviyede güncel ve etkili olmasını sağlayacaktır.