Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Bakırköy)
  • Eğitim

GENEL NİTELİKLER

Altier Education Group Hakkında
Moda ve Güzellik sektörlerine global vizyona sahip altın değerinde profesyoneller kazandırmayı hedefleyen eğitim kurumlarından oluşmaktadır.
Kısa bir sürede ülkemizde sektör lideri haline gelen AEG kurduğu eğitim markaları , başarılı yatırımları ve yarattığı kalite odaklı yeni konseptiyle uluslararası platformda da güçlü bir isim haline gelmiştir. Global Ortakları ve başta Londra olmak üzere yurt dışında düzenlediği eğitimsel ve kültürel faaliyetleriyle Türk Moda ve Güzellik sektörlerine yeni bir vizyon getiren AEG profesyonel ekibi ile moda ve güzellik sektörlerinde global başarı hedefleyenler ile buluşmaya devam ediyor.
Markalarımız

  • Altier Academy
  • Academie de Leyan
  • Altier Cosmetics
  • İstanbul Güzellik Akademisi (İGA)


AEG I Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Görev Tanımı

Kurumsal İletişim ve Pazarlama Departmanı'nın yöneticiliğinden sorumlu olacaktır.
Kurumsal İletişim ve Pazarlama Departmanı AEG I Altier Education Group bünyesindeki tüm markaların faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.
Departman bünyesinde; iki kıdemli grafik tasarımcı, Jr. sosyal medya uzmanı, etkinlik ve projeler sorumlusu ve dış saha backstage projeler sorumlusu olmak üzere beş kişi görev almaktadır.

Web sitesi yazılımı vb. yazılımsal çözümleri, fotoğraf & video çalışmaları outsource olarak hizmet alınmaktadır.
Sosyal medya yönetimi, basın ilişkileri, etkinlik yönetimi ve diğer kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetleri inhouse olarak gerçekleştirilmektedir.
Kurumsal İletişim ve Pazarlama Departman Müdürü Genel Müdür'e bağlı olarak görev almaktadır.
Departmandaki tüm iş ve işlemlerin ve çalışanların yönetiminden sorumlu olunacaktır.