Kurumsal Pazarlama Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir(Bayraklı)
  • Otomotiv
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Fiat, Jeep, Alfa Romeo Satış ve Servis hizmetlerinin yürütüldüğü ‘’Enriko Aliberti Otomobilcilik’’ Satış Bölümünde görevlendirilmek üzere aşağıdaki yetkinliklere sahip “Pazarlama ve CRM Sorumlusu’’ arayışımız bulunmaktadır.

· Üniversitelerin ilgili lisans programlarından mezun ,

· Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli,

· Tempolu ve yoğun ilişki yönetimi gerektiren ortama uyum sağlayabilecek,

· MS Office programlarına hakim , tercihen İngilizce bilen,

· Etkin iletişim, planlama ve organizasyon becerisine sahip, ekip çalışmasına yatkın.

İş Tanımı

Bayinin yeni müşterilere ulaşmasını sağlayacak yerel ve dijital pazarlama aktivite planını oluşturmak. Planı bütçelemek ve uygulamak.

Plan doğrultusunda bayinin sosyal medya, web sitesi gibi dijital kanallarının iletişim aktivitelerini yürütmek (İnstagram,Facebook ve Youtube v.b) . İlgili kanalların etkinliğini arttırmak ve güncellemelerini gerçekleştirmek.

Plan doğrultusunda yerel aktivite alanlarını belirlemek. Sergilemeler için gerekli hazırlıkları TOFAŞ ile iletişim halinde gerçekleştirmek.

Geniş kitlelere yapılacak e-posta, SMS gönderimi gibi kampanya aktiviteleri planlamak, yürütmek ve sürekliliğini sağlamak. Gerektiğinde bu faaliyetlerin satış personeli tarafından uygulanmasını sağlamak.

Satış danışmanlarının CRM kapsamında hedeflenen müşteri kitleleriyle temasa geçmesini sağlayacak planı oluşturmak. Tüm müşterilerle belirlenen plan içerisinde temas edilmesini sağlamak.

TOFAŞ tarafından özel müşteri kitlelerine yönelik planlanan pazarlama programlarının ve iletişim aktivitelerinin detayları konusunda satış personelini bilgilendirmek.

Showroom ziyareti dışı kanallarla ilgili aylık performans raporlarının hazırlamak ve satış ekibine aktarmak.

Bayi bazında yapılacak hedef kitle pazarlama çalışmaları için hedef kitle tanımı yapmak ve gerekli veriyi oluşturmak.